Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.918
- 102.080
- 5.238
Sil şunu. Daha yeni övdüm seniİRFAN JUAN olsa 8e isterdiniz
İRFAN PARCALİYİ GİYECEK!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sil şunu. Daha yeni övdüm seniİRFAN JUAN olsa 8e isterdiniz
İRFAN PARCALİYİ GİYECEK!
mevcut sartlarda mi yoksa kahve dagilmis marcao satilmis durumda mi istiyon abi@Can Karabacak senden en az 3 tane ortasaha için öneri istiyorum. Scout bölümünde. Belhanda harici tercihlerin hoş.
1 tane mevcut 2 tane marcao satılmış.mevcut sartlarda mi yoksa kahve dagilmis marcao satilmis durumda mi istiyon abi
️Evet sessiz , niye yanılacakmışım.Lüe: Az evvel çok sevdigim kardeşim ve yakın dostum bile mesajla sordu ona bile söylemedim ....Çünkü ben şu an yazdıgım anda tüm medyaya düşer ve kulübü fiyat artırır ve yokuşa sürer ...Ama şunu diyebilirim GALATASARAY 'a SESSİZ diyenler BÜYÜK YANILIR️
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
İrfan=4+Babel+Jimmy ye anlaşalımHauge 3m
Moder 6m
İrfan 8.5m
Malang Sarr 2 yıl kiralama
Dorukhan 3m+Linnes
Kim bu dayı?
Şükriye demek istiyor Renktaş.şikiriya ne demektir
mevcut-hakan arslan(os)1 tane mevcut 2 tane marcao satılmış.
Ayak tenisi sistemi renkdaş.La istiyorlarsa bu saatten sonra yirmi tane adam alsınlar hocanın o karman çorman taktiğine -ki ben üç yıldır nasıl bir sistemimiz olduğunu çözemedim- adamlar adapte olana kadar ligi kaybetmiş oluyoruz. Şampiyon olduğumuz iki sezonda bile ligin sonlarına doğru adam akıllı top oynamaya başlamıştık. Takım bile anca anlar olmuştu ne oynaması gerektiğini.
Tr den topçu almasınlar yeter benim için.mevcut-hakan arslan(os)
satilmis hal- marcaonun yerine 10 milyonu basarim gvardiol’a
rasmus falk jensen (oos), lucas romero (merkez os)
lucas romero biraz tuzlu olabilir 5-6 falan ama ihtiyacimiz olan profil. rasmus falk da ucuza alinir
scout isinde de marchwinski’yi tercih ederim modere gore. para olunca cok topcu oluyor abi haugesi falan ama satilir da para gorursek iyi yatirimlar yapilir diye düşünüyorum carcur etmezler