Ahmet Tevfik Altınöz
Parçalı Üye
- 16 Ocak 2017
- 4.760
- 4.034
- 813
Dostlar bir süredir uzak kaldım gündemden. Son gelişmeleri ve gündemdeki isimleri paylaşır mısınız?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Reis ipucunu vermiş.
J.M. adlı birisi gelecek, ama o Jakup Moder değil.
Jean Michel (Seri) H.O.
Başka J.M. adlı kim var, Database'e bir soralım...
Bu artık Turşu olmuz. Diagne daha faydalı olur.![]()
Jackson Martínez - Oyuncu profili
Jackson Martínez ➤ Kolombiya'den eski futbolcu ➤ Santrafor ➤ Son kulüp: Portimonense SAD ➤ * 3 Eki 1986, Quibdó, Kolombiyawww.transfermarkt.com.tr
marcao 17-20m arası gidiyor gelenler muammaDostlar bir süredir uzak kaldım gündemden. Son gelişmeleri ve gündemdeki isimleri paylaşır mısınız?
Marcao zu Newcastle.Dostlar bir süredir uzak kaldım gündemden. Son gelişmeleri ve gündemdeki isimleri paylaşır mısınız?

Hoşgeldiniz. İsimleri geçenler seri, deniz türüç, halil akbunar, jakup, kamil, hauge, lerma, dorukhan, carbonero, semedo, henriksen, weissman, kuzyaev, mehmet ekici, joao mario kısacası herkes var ha bi de marcao yu satıyormuşuz newcastle a nasıl çok planlı bir transfer politikamız var değil mi ?Dostlar bir süredir uzak kaldım gündemden. Son gelişmeleri ve gündemdeki isimleri paylaşır mısınız?

Buraya yaziyorum.
2 Orta Saha alirsak
1 - Lemina/Seri/ gibi Tercübeli ve
1 - Scout Transfer yani 19/22 yasinda.
Sampiyonluk Galatasarayin.
Jm ne alaka konuya uzak kaldım? Bi ipucu mu geldi bi yerdenJoao Mario
Javi Martinez
James Milner
Jackson Martinez
Javier Mascherano
Bakalım hangi "JM" gelecek..
Biz alsak alsakJoao Mario