Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son Dakika
transferde-son-dakika-yilin-takasi-gerceklesiyor-fenerbahce-ve-galatasaray-1598769728246.jpg

FEGHOULI - DENİZ TAKASI
Takvim'in haberine göre, sarı-kırmızılı takım Deniz Türüç ile ciddi şekilde ilgilenirken, Fenerbahçe de Galatasaray'dan kopma noktasına gelen Feghouli ile ilgilenmişti.
0x0-fenerbahce-ve-galatasaray-arasinda-yilin-takasi-terim-cok-istiyor-1598768534628.webp

Fatih Terim'in Fenerbahçe'den kadrosuna katmak istediği yıldız isim Deniz Türüç.
Transferde böyle bir takasın da gündeme gelebileceği ifade edildi.

Zaten bu taraftar alımı neden 3. haftadan sonra başlar.Böyle bir anlayış olabilir mi.Atıyorum 3. haftadan sonra vaka sayısı 500 e düştü seyircili mi oynatacaklar.Ne fark olacak.
Bu tarih tam bir rezillik.
Ondan sonra insanlar fikstür çekimi şaibeli denilince kızılıyor.Böyle karar alırsan herşey söylenir.Zaten Galatasaray düşmanı dolu tüm kurullarda.

Bizim iş bilmezlere gelirsek sen daha ilk baştan bunu söylemen gerekiyordu.

Benim düşüncem ilk maçlardan itibaren seyircili oynansın.Oynanmayacaksada bütün sezon boyunca oynanmasın.

geçen sene bu şerefsizler yüzünden bjk maçı şampiyonluk yolunda bize çok büyük darbe oldu.

Ali Naci ile Rodop’un Marcao konusundaki suskunluğu sanki görüşme var izlenimi yarattı bende

Dostlar bir süredir uzak kaldım gündemden. Son gelişmeleri ve gündemdeki isimleri paylaşır mısınız?
Hoşgeldiniz. İsimleri geçenler seri, deniz türüç, halil akbunar, jakup, kamil, hauge, lerma, dorukhan, carbonero, semedo, henriksen, weissman, kuzyaev, mehmet ekici, joao mario kısacası herkes var ha bi de marcao yu satıyormuşuz newcastle a nasıl çok planlı bir transfer politikamız var değil mi ? 😅

Galatasaray'dan dev orta saha harekatı! En az 2 transfer yapılacak!

SÜRPRİZ TAKAS İDDİASI
0x0-1598788864713.webp

Orta alana dinamik bir isim katmak isteyen Galatasaray, Beşiktaş ile sözleşmesinin bitmesine 1 yıl kalan Dorukhan Toköz'ü gündemine aldı. Sarı-kırmızılı ekip, Beşiktaş'tan Burak Yılmaz ve Gökhan Gönül'ün ayrılmasıyla birlikte bu bölgelerde sıkıntı çeken siyah-beyazlılara bu transfer için Martin Linnes ve Ryan Babel'i önereceği ifade edildi.

SERI DERKEN STEFAN JOHANSEN!
0x0-1598788862538.jpg

Michael Seri'yi Fulham'dan tekrar kiralamak isteyen Galatasaray, İngiliz kulübüyle görüşmesinde ise ters köşe yaparak başka bir yıldız ismi istedi.Fulham'dan Stefan Johansen'i isteyen Cimbom, oyuncu için kiralama bedeli için 1 milyon Euro'yu gözden çıkardı.

LERMA'DA GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR
0x0-1598788867481.jpg

Premier Lig'den Championship'e düşen Bournemouth, yüksek maliyeti nedeniyle Jefferson Lerma ile yollarını ayırabilir. İngiliz ekibinin oyuncunun takımda kalması için tüm imkanları zorlayacağı öğrenilirken, Kolombiyalı yıldızın transferi için Radamel Falcao'nun da devreye girdiği iddia edildi.

A Haber

Son düzenleme:
Buraya yaziyorum.

2 Orta Saha alirsak

1 - Lemina/Seri/ gibi Tercübeli ve
1 - Scout Transfer yani 19/22 yasinda.

Sampiyonluk Galatasarayin.

şampiyonluğu çok net riske atarız.
Bu kadar net konuşmak için bize en az 3 ortaa saha bir kanat oyuncusu gerekiyor.
heleki seriyle falan geçen seneden daha zor durumlara düşeriz.

Joao Mario
Javi Martinez
James Milner
Jackson Martinez
Javier Mascherano
Juan Mata

Bakalım hangi "JM" gelecek..

Yusuf Yazici girdiginde cok iyi isler yapti. Lille formasiyla ilk kez bu kadar iyi gordum. Bamba bencil davranmazsa 2 golu vardi.

Onyekuru yine ilk 11'de. Bu sezon Monaco'da as oynayacak gibi

ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt