Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cengiz başkanım 2021 2022 büyük galatasaray yapılanması için bugünü de kulübün parasına sahip çıkarak geçirmiş

malum yanında yöresinde itibardan tasarruf olmaz deyip transfer manyağı insanlar var

1598800487691.webp

piri gelmeden 1 h önce

- 1 Yamyam DMC
- 1 oyun görüşü olan pasör B2B
- 1 hızlı, adam geçebilen Kanat

3 Transfer ile Şampiyon oluruz.

diğer oyuncular falcao-emre-arda gibi ağır oyuncular olacak yani.... seri, yan mvilla,johansen ,henriksen gibi oyuncular konuşulduğuna göre...Gelecek oyuncularında çok ağır olması muhtemel
gene her zamanki gibi sezona eksik girmiş oluruz.
Geçen senede aynen böyle olmuştu.Sonuç hüsran.Hatta her sene aynı oluyor.Ve biz bıkmadan usanmadan aynı hatayı yapıyoruz.

Köstebek lafı komik cidden.Daha toplantı bitmeden Rodopa haber ileten yönetici kimse o işte köstebek.

Marcaoyu satsak bile Yeni transferler ile anlasmadan aciklamamaliyiz.Sonra baskan cikip Marcaoyu sattik diye ilgilendigimiz oyuncalarin fiyati arti umulmadik bariyerler karsimiza cikti gibi sacma sapan aciklamarini dinlemek zorunda kalmayiz
Yeni transferleri beklersen marcao nun satisi olmaz son gun alel acele 10 milyona satarsin boyle sacma politkami olur kaziklanmak istemiyorsa aklini kullan atalanta juventus modeli turkiyede bir takima aldir sonra ondan geriye al

Onyekuru, lemina, seri gibi kiralık oyuncular yerine Marcao ve Luyindama gibi genç scout transferleri bekliyorum 2 tane orta sahaya ve bir tane kanata ayrica Marcao giderse bir de sol stoper bu mevkilere 4 iyi yabanci oyuncu almadan şampiyonluk beklemek hayal

Adama traore çok genç değilmiş gerçi de(25 yaşında) bi sene sözleşmesi kalmış monacoyla solak olması büyük avantaj ana mevkiisi merkez orta saha ama son sene metzde sağ kanat oynayıp iyi skor yapmış hem orta sahaya hem kanatlara alternatif olur bence fırsat transferi zamanında monaco 14 milyon euro vermiş almış lilleden.
Screenshot_2020-08-30-18-12-05-314_com.google.android.youtube.webp

Bir insan yuro kazanip nasil bu kadar depresif olabilir sasiriyorum bazen
Adam 300 euroya telefon almis ya 300
300 degil 399
saat ücretine calisiyorum
kira mira yok cok sükür hala evdeyiz
sanki zenginmisim gibi davranma heis
imkanlar dahilinde en iyisini yapmaya calisiyorum :D

Siyaseti bilmemde Galatasarayı uzaktan desteklemen bizim için yeterli Murat 🙂
abdürrahim albayrak'in yöneticilik yaptigi yerde bana galatasaray yönetim kurulu üyeligi hafif gelir
fenere gidip feneri batirmak daha mantikli
bizimkiler bizi batiracak zaten
dengeyi saglamak lazim

cengiz başkanım 2021 2022 büyük galatasaray yapılanması için bugünü de kulübün parasına sahip çıkarak geçirmiş

malum yanında yöresinde itibardan tasarruf olmaz deyip transfer manyağı insanlar var
feghouli ve belhanda'yi takimda tutarak degerlerimize sahip cikiyor
bir de cengizi begenmezsiniz
dursunun saksakcilari ellerini ovusturuyor suan
bekliyorlar pusuda
secim olsada dursuna bassak diye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt