Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
- 1 Yamyam DMC
- 1 oyun görüşü olan pasör B2B
- 1 hızlı, adam geçebilen Kanat
3 Transfer ile Şampiyon oluruz.
Yeni transferleri beklersen marcao nun satisi olmaz son gun alel acele 10 milyona satarsin boyle sacma politkami olur kaziklanmak istemiyorsa aklini kullan atalanta juventus modeli turkiyede bir takima aldir sonra ondan geriye alMarcaoyu satsak bile Yeni transferler ile anlasmadan aciklamamaliyiz.Sonra baskan cikip Marcaoyu sattik diye ilgilendigimiz oyuncalarin fiyati arti umulmadik bariyerler karsimiza cikti gibi sacma sapan aciklamarini dinlemek zorunda kalmayiz
Köstebek lafı komik cidden.Daha toplantı bitmeden Rodopa haber ileten yönetici kimse o işte köstebek.
Yok Sarıyer Altınkum
300 degil 399Bir insan yuro kazanip nasil bu kadar depresif olabilir sasiriyorum bazen
Adam 300 euroya telefon almis ya 300
nasılsın rengim ne olacak bu takımın orta sahası
abdürrahim albayrak'in yöneticilik yaptigi yerde bana galatasaray yönetim kurulu üyeligi hafif gelirSiyaseti bilmemde Galatasarayı uzaktan desteklemen bizim için yeterli Murat![]()
abdürün transfer yapmasini bekliyoruzNedir son gelişmeler
300 degil 399
saat ücretine calisiyorum
kira mira yok cok sükür hala evdeyiz
sanki zenginmisim gibi davranma heis
imkanlar dahilinde en iyisini yapmaya calisiyorum![]()
feghouli ve belhanda'yi takimda tutarak degerlerimize sahip cikiyorcengiz başkanım 2021 2022 büyük galatasaray yapılanması için bugünü de kulübün parasına sahip çıkarak geçirmiş
malum yanında yöresinde itibardan tasarruf olmaz deyip transfer manyağı insanlar var