Sezgin Duyuf
Sarı Üye
- 13 Ağustos 2010
- 310
- 211
- 1.153
Ne zamandır freekick den golümüz ve freekick ustası oyuncumuz yok.Bize duran topları iyi kullanabilen, özellikle de serbest vuruşlardan gol atacak bir oyuncu şart.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne zamandır freekick den golümüz ve freekick ustası oyuncumuz yok.Bize duran topları iyi kullanabilen, özellikle de serbest vuruşlardan gol atacak bir oyuncu şart.
İlginçtir normalde Hauge sağ bu Philip sol kanat oyuncusuymuş ama bu sezon kanat değiştirince ikisinin de skor katkısı tavan yapmışGolü atan Philip'e neden yürümüyoruz 10 gol 15 asist yapmış 16 maçta kontratı da 3 ay sonra bitiyor.
Norveç liginde Coulibaly'i araştırırken Johan Hove gözüme çarpmıştı. Ondan da norveçliler büyük beklenti içinde. O da düşünülebilir.Sarpborg - Bodo ilk yarı sonucu izlenimler.
Coulibaly orta sahanın göbeğinde sol tarafı kullandı ilk yarı boyunca. Oyunun defansif bölümünde kaybolmayan ve ofansif anlamda kısa paslar ve sprint ile çıkış yapmaya çalışan bir oyuncu. Hatta forveti dikine defans arkasına bir pas ile teke tek bıraktı ama forvetleri atamadı. Bu genç yaşta Sarpborg gibi orta derecede bir takımda oyunu izlemesi ve katkısı güzel. Bu oğlan gelişir güzelde oynar bize gelirse.
Gelelim Bodo takımına. Sol beki ve kanadı komple paket yapıp getirmek lazım. Oyun kurmaları, pozisyon kurmaları, dikine oynamaları ve bunu yapmak için sahayı geniş tutan ve geri dönüşlerde defansif görevlerini de yaptılar. Bjorkan ve Hauge süper yetenekler bu belli.
2mizizDiagne-Kilinc ikilisi çok can yakacagini düsünen birtek ben miyim?
EvetDiagne-Kilinc ikilisi çok can yakacagini düsünen birtek ben miyim?
Moder tabiki.Kolibali mi Moder mi arkadaşlar bir tercih yapmamız gerekirse?
SEN NE BİLİYORSUN
Diagne kralımız bu sezon gol olup yağacaktır.2miziz
Belhandadan çok bu kelden nefret etmeye başladım
3ledik2miziz