Onur Adıbelli
Büyük Kaptan
- 31 Mayıs 2015
- 24.769
- 22.190
- 2.308
Bizim Akbaba'nın skor yapan hali dediğine göre Emre'nin skor yapamadığını iddia ediyorsun demektir ki bu külliyen yalan. Bunu da istatistiklerle kanıtlayacağım.Giuliano'yu ben pek beğenmiyorum. Oyun içinde yok. 10 numara desen değil 9 desen değil. Bizim Akbaba'nın skor yapan hali.
Emre Akbaba bize gelmeden önce Alanya'da Talisca'dan daha fazla skor katkısı verdi. Üstelik Pepe'lerle Babel'lerle Aboubakar'larla Q7'lerle oynamadı bu herif. Sıradan bir Anadolu takımında oynadı. Sorsak Talisca'ya hepiniz bayılıyorsunuzdur.
Emre bizde 2 defa ayağını kırdı ve sadece 2147 dakika oynayabilmiş. 90 dakikaya bölersek 23 maç yapar. 23 macta ise 9 gol 5 asist yapmış ki bu da 23 maçta 14 kere skor yapmış demek. Üstüne basa basa söylüyorum, bu herif 2 defa ayağını kırdı.
Şimdi soruyorum: Guilyano onun toplu oyunda daha fazla olan versiyonu desen okay diyeceğim ama bizim Akbaba'nın skor yapan hali ne demek oluyor?
Kendi oyuncunuzu ne kadar da itin bi taraflarına sokmaya hevesliniz ya. İflah olmazsınız yemin ederim.