Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Giuliano'yu ben pek beğenmiyorum. Oyun içinde yok. 10 numara desen değil 9 desen değil. Bizim Akbaba'nın skor yapan hali.
Bizim Akbaba'nın skor yapan hali dediğine göre Emre'nin skor yapamadığını iddia ediyorsun demektir ki bu külliyen yalan. Bunu da istatistiklerle kanıtlayacağım.

Emre Akbaba bize gelmeden önce Alanya'da Talisca'dan daha fazla skor katkısı verdi. Üstelik Pepe'lerle Babel'lerle Aboubakar'larla Q7'lerle oynamadı bu herif. Sıradan bir Anadolu takımında oynadı. Sorsak Talisca'ya hepiniz bayılıyorsunuzdur.

Screenshot_2020-08-30-19-03-15.webp

Screenshot_2020-08-30-19-05-03.webp

Screenshot_2020-08-30-19-06-58.webp

Screenshot_2020-08-30-19-08-31.webp

Emre bizde 2 defa ayağını kırdı ve sadece 2147 dakika oynayabilmiş. 90 dakikaya bölersek 23 maç yapar. 23 macta ise 9 gol 5 asist yapmış ki bu da 23 maçta 14 kere skor yapmış demek. Üstüne basa basa söylüyorum, bu herif 2 defa ayağını kırdı.

Şimdi soruyorum: Guilyano onun toplu oyunda daha fazla olan versiyonu desen okay diyeceğim ama bizim Akbaba'nın skor yapan hali ne demek oluyor?

Kendi oyuncunuzu ne kadar da itin bi taraflarına sokmaya hevesliniz ya. İflah olmazsınız yemin ederim.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-08-30-19-08-49.webp
    Screenshot_2020-08-30-19-08-49.webp
    86,9 KB · Görüntüleme: 74
hauge vasat baya bizde oynucak topçu değil coulbaly ise iyi , demin 2 kişiye birden luka modric çalımı attı orta sahada kıvrak bilekleriyle
Wonderkid'imiz Norveçli, yani Viking bir kere!
Ayrıca sarışın ve çok yakışıklı, genç bir Scout.

14 Mac | 10 Gol | 7 Assist

= 17 Skorer Points, 14 maç'da!

Destek vereceksin, bu kadar.
file.webp

Mesela merak ediyorum. " Footbonaut " aleti var mı biz de ve alt yapı bölümlerinde....?

Başka aletler daha var..misal
Dance Star vari alana kosma... belli alanlar var. Hangisine ışık gelirse, oyuncu oraya koşar ve pas/şut atar.

Teknoloji çok geliştirdi. Bunları antreman planlarina dahil etmek şarttır.

1598805437413.webp

1598805451553.webp

bizim ayak tenisimiz var, teknolojiye ne cüret

Yeni Malatyaspor'da yeni sezon hazırlıkları sürerken, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, 4 oyuncunun gönderilmesi yönünde yönetime rapor sundu.

Geçen sezon yaşadığı sıkıntıları bu sezon yaşamak istemeyen Yeni Malatyaspor, güçlü bir kadro kurmayı hedefliyor.

Bu doğrultuda Malatya temsilcisi, Arjantinli Zuqui, Perulu orta saha Gueva, Arjantinli kaleci Herrera ve Kosovalı golcü Topalli'yi renklerine bağladı.

Kampta yeni sezonda düşünmediği isimlerle ilgili yönetime rapor sunan Hamza Hamzaoğlu'nun, Rahman Buğra Çağıran, Nuri Fatih Aydın, Kubilay Yılmaz ve Sakıb Aytaç ile yolların ayrılmasını istediği ifade edildi. Ayrıca deneyimli çalıştırıcı, bu futbolcuların yerlerinin doldurulmasını da talep etti.

Kamp çalışmalarını Bolu Abant’ta sürdüren Yeni Malatyaspor'un transferde en 7 oyuncu daha kadrosuna dahil edeceği öğrenildi.

4 türkü gözden çıkarıp 4 yabancı almış ırkçı herif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt