Hüsnü Ayabakan
Berlin Panteri
- 1 Ağustos 2012
- 41.715
- 43.616
- 3.888
zambo anguissa varken lemina anca onun ayakkabilarini baglar
Ne alaka anlamadım .. seri ve leminanin aynı takıma gitmesi olay forma giyer giymez o ayrı konu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
zambo anguissa varken lemina anca onun ayakkabilarini baglar

Belki linç yerim ama omerin koşmaktan başka bir şey yaptığı yok her topu illa 3-4 kere durtecek hep sola cekiyor iyi yedekSizce ömer yine orta sahada as oyuncu olur mu bu sene? (Transferlerden bağımsız)
Bence oynamayiz takim orta saha haric full kamp yaptişöyle bir düşündüm bu sene de gecen seneki boktan futbolu tekrar oynayacağız gibi
Uygulamaya atılan son videoda hoca baya keyifli gözüküyor
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
As oyuncu olmak için elbette ki yetenekleri kısıtlı ama az maliyetli, gayretli, sorunsuz ve çok çalışkan bir oyuncu. Faydalı olduğu tartışmasız. Hoca da çok tutuyor belli ki bence yine sol iç için ilk tercihi olabilir.Belki linç yerim ama omerin koşmaktan başka bir şey yaptığı yok her topu illa 3-4 kere durtecek hep sola cekiyor iyi yedek
fatih hocadan bir aciklama gelmedigine göre kadrodan memnundur diye düsünüyorum
donk-taylan-ömer-handa 4 tane süper lig seviyesinde orta saha var zaten
stoperde ahmet-ozorn-emin götürür.
marcao giderse v.ruiz alinir
vergi borcumuzu öder sezona gireriz
Bende gönderilmesinden yanayım maliyetinden ve sakatlıklardan dolayı ama kalırsada çok fayda sağlıyacak gibi bir his var içimde bakalım bekleyip görecez2 haftaya patlar
Transfer dönemi bitmeden bir yerlere kitlemek lazım.
Pasta kesmeye YETER!
Milyonları çöplere vermeye YETER!
Avrupa'da rezil olmaya YETER!
Basın toplantısında Ağlamaya YETER!
rakam yazmiyor ama anlasmaya yakinmislar
Bizim takimin sorununun kamp olduğunu düşünmüyorum futbol mentalitesi sorunumuz var bizim.Bence oynamayiz takim orta saha haric full kamp yapti