Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sizce ömer yine orta sahada as oyuncu olur mu bu sene? (Transferlerden bağımsız)

3 Gün önce :
1598813264799.png

Bugun : “Nacional'da oynadığım 6 ay çok keyif aldım,
daha uzun oynamak istedim. Wanderers'da emekli olmak istiyorum,

1598813309234.png

Belki linç yerim ama omerin koşmaktan başka bir şey yaptığı yok her topu illa 3-4 kere durtecek hep sola cekiyor iyi yedek
As oyuncu olmak için elbette ki yetenekleri kısıtlı ama az maliyetli, gayretli, sorunsuz ve çok çalışkan bir oyuncu. Faydalı olduğu tartışmasız. Hoca da çok tutuyor belli ki bence yine sol iç için ilk tercihi olabilir.

Sarpsborg BodoGlimt macini izledim.
Coulibaly ve Hauge kumasi cok iyi

Hauge: ayagina top yakisiyor, yavas oynuyor gibi gorunuyor ama bi pas veriyor 3 savunmaci arasindan forvet kaleciyle karsi karsiya kaliyor, topu kaptirmiyor, geriye pas yok etrafinda ne oldugundan haberdar, vizyonu guclu. Oyun stili Martial'a benzetiyorum, bi kac pozisyonda sut cekebilirdi ama pas verdi.

Coulibaly: bizim takimda genellikle kanser eden statik orta saha degil, ayagi duzgun, ileri oynamaya donuk ve rakibin pas hatlarini durduruyor, gerektiginde dribbling yapiyor, hava toplarinda iyi, bos alanlara kosuyor. Teknik iyi.

Bodo daha iyi oynadi ama Hauge kalitesi belli oluyor.

Geçen sezon son 8 hafta bu ortasaha ile 18 takım arasında sonuncu olduk. Bu senede istikrarımızı koruruz.
fatih hocadan bir aciklama gelmedigine göre kadrodan memnundur diye düsünüyorum
donk-taylan-ömer-handa 4 tane süper lig seviyesinde orta saha var zaten
stoperde ahmet-ozorn-emin götürür.
marcao giderse v.ruiz alinir
vergi borcumuzu öder sezona gireriz

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

2 haftaya patlar
Transfer dönemi bitmeden bir yerlere kitlemek lazım.

Pasta kesmeye YETER!
Milyonları çöplere vermeye YETER!
Avrupa'da rezil olmaya YETER!
Basın toplantısında Ağlamaya YETER!
Bende gönderilmesinden yanayım maliyetinden ve sakatlıklardan dolayı ama kalırsada çok fayda sağlıyacak gibi bir his var içimde bakalım bekleyip görecez

rakam yazmiyor ama anlasmaya yakinmislar

Bence oynamayiz takim orta saha haric full kamp yapti
Bizim takimin sorununun kamp olduğunu düşünmüyorum futbol mentalitesi sorunumuz var bizim.
Misal omer ne kadar çabalarsan çabala kanat olmuyor biz ilk fırsatta kanat oynayacağız.
feghouli kicini kaldırmaktan aciz ama israrla kanat oynatiyoruz. Onyekuru style bir kanat anladığımız surece çok zor atağa cikariz.

Ha umarım yanilirim o konuda ısrarliyim yakılmaktan mutluluk duyarim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt