Oğuz Balcı
Tecrübeli Üye
- 21 Temmuz 2019
- 7.495
- 5.105
- 718
Yarin da kadroya giremezse dogrudur.Sozlesmesi biter bitmez yollamak lazim ama Hoca uzatirSavaş Çorlu'ya göre Akbaba 2 ay oynayamayacakmış.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yarin da kadroya giremezse dogrudur.Sozlesmesi biter bitmez yollamak lazim ama Hoca uzatirSavaş Çorlu'ya göre Akbaba 2 ay oynayamayacakmış.
Şovmen canaydinin bir baska hatasi. Lucescu-terim değişikliğinin bir baska versiyonu olmus.Lincoln geldi diye yav
Polat dönemi kanka.Şovmen canaydinin bir baska hatasi. Lucescu-terim değişikliğinin bir baska versiyonu olmus.
okan koc un falcao dan alıp veremediğimi var adam 1 saattir falcao yu kötülüyo
Ben de karsiyim zaten. Batan batsinBen hepsine karşıyım. Sanki Avrupa kulüpleri çok uyuyor. El altından neler dönüyor Allah bilir.
Fakat sebebi biz degildik diye hatirliyorumOnun acısı başka , bilen bilir zamanında formamızı giyip boy boy resimler çekilmişti, sonra transfer yatmıştı.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Lincolnu canaydin almadi mi yawPolat dönemi kanka.
Tarihimizde oyuncu secimlerinde cok yanlislarimiz oldu veya td secimlerinde
Ilic mesela cok erken ayrildi,keita Ribéry gibi isimler de yine ayni sekilde
Teknik direktor olarak da gerets’in normalde uzun yillar kalmasi gerekiyordu veya Gerets ten sonra gelen feldkamp’in en azindan 2-3 sene Idare etmesi gerekirdi
Ben Kendi adima özelestiri yaptigim nokta hamza hamzaoglu konusudur
Ilk sezonunda 3 kupa kazanmis,ertesi sezon sampiyonluk yarisindayken ve Cl de hala sansi varken taraftar baskisiyla görevden alindi,sezonu nasil tamamladigimiz ortada
Polat aldı yavLincolnu canaydin almadi mi yaw
Doktor veya hastaneden almistir yaw ufurulmesi en kolay yerNerden öğrenmiş hemen 2 ay olduğunu sn çorlu? köstebeği bulduk galiba.
Fakat sebebi biz degildik diye hatirliyorum