- 4 Ağustos 2009
- 90.910
- 72.226
- 5.358
Şalke baskaniyla canaydinin anca formasini alirlar muhabbetini hatırlıyorum. Sonradan polat aldı o zaman he.Polat aldı yav
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şalke baskaniyla canaydinin anca formasini alirlar muhabbetini hatırlıyorum. Sonradan polat aldı o zaman he.Polat aldı yav
Şalke baskaniyla canaydinin anca formasini alirlar muhabbetini hatırlıyorum. Sonradan polat aldı o zaman he.
Karıştırdım o zaman Canaydın dönemi gelmişti Polat sonra başkan olmuştu.Şalke baskaniyla canaydinin anca formasini alirlar muhabbetini hatırlıyorum. Sonradan polat aldı o zaman he.
Hatirladigim bjk vermedi. Normalde serbest birakacaklardi ama biz alinca izin vermediler. Hatta bizle antremana bile cikmis olabilir, emin degilim.Doğrudur, sebebi herneyse sağlam içerlemiş .
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Canaydınmiş iste yaw.![]()
Saat 19.45 Lincoln G.Saray’da
Schalke’yle kıyasıya pazarlığa tutuşan Cimbom, 4 milyon 250 bin Euro karşılığında bonservisi aldı.www.hurriyet.com.tr
Dogrulincolnü özhan başkan almadı mı
hatta gaza gelip dünyanın en iyi oyuncusunu falan aldık demişti galiba
Şalke baskaniyla canaydinin anca formasini alirlar muhabbetini hatırlıyorum. Sonradan polat aldı o zaman he.
Ligde stoper yok kiEkli dosyayı görüntüle 91493
Tandem bozulmazsa ligin en iyileri
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Berşot ne ya hangi ligdeBeerschot’un o paralari verecek gucu yok bence
Coulibaly belcika ligine transfer olursa bu takim club Brugge olur
Hamiti biliyorum da lincolnle ilgili de vardi.o hamit içindi hocam hamiti istemeye gitmişlerdi formasını verip yolladılar dalga gectiler schalke yönetimi
Hatirladigim bjk vermedi. Normalde serbest birakacaklardi ama biz alinca izin vermediler. Hatta bizle antremana bile cikmis olabilir, emin degilim.
Alanyalı stoper nasıl plden aldıklarıLigde stoper yok ki![]()
13 yıl olmuş vay beNe gunlerdi ya transfer gerceklesmeden gstv de Lincoln klibi dönüyordu 10 saniye sonra kaldiriyordular insanlar heyecanlaniyordu