Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rodop, yayının başında 5 dakika ağladı. GS den haber çıkmıyor taraftarın haber alma hakkı var falan filen dedi. Rodopun vanasını kapatmışlar. Rodop’u makara olsun diye paylaştım ama dedenin olup bitenden haberi yok. Çok dikkate alınmaması gerekir..

Çunku taraftara ukala cevaplar veriyor.Yönetim de kullanıp attı işte bunu.

rodopla kadirin bi cacık bildiği yok
zihniyetleri daha berbat. marcao 20den aşağı giderse yangın yapmayın diyorlar o kadar etmezmiş gerçekçi olacakmışız
oldu paşam

Ligin balsamasina cok az bir sure kaldi. Ortasaha yok, hizli kanat yok, as kalecimiz sakat.

Gaziantep macinda simdiden ilk 11 de baslayacak ve bizi sinir edecek oyunculari tahmin edebiliyorum...
Muhtemel Belhanda , Babel ve Arda ilk 11 baslar...

Marcao için 2-3 gün önce resmi teklifin olmadığını söylemiştim. Henüz daha resmi teklif gelmedi lakin Galatasaray 15-16 milyon Euro civarında ki teklifleri değerlendirme kararı aldı. (TransferWeb)

bu sezon şampiyonluk hedefi yok kulübün. belli ki hoca da, başkan da emekliliği kulüpte geçirmeye karar vermişler.

oyuncu satışı yaparsak olabilir ya bonservisli niye olmasın moderden vazgeçmişiz demektir tabi bu
Adamın tüm lafları çelişkili yahu. Moder pahalıymış 8 milyon olmuş. Ama İngilteredeki oyuncuları Luyindama formulüyle alacakmışız. İngiltereden bir oyuncuyla daha anlaşma yakın diye tweet atmıştı. O oyuncudan vazgeçmişiz. Büyük ihtimal Markus Henriksen tarif ettiğine göre, ki adam 28 yaşında. Hani 23'den büyük topçu ile ilgilenmiyorduk. Geçen Marcao kesinlikle kalıyor demişti. Şimdi iyi bir teklif gelirse satılabilir minvalinde. Arkadaşların dediği gibi bence de vanasını kapatmışlar.

🍆 1 kaynak

1598883060948.webp
1598883077524.webp

Leicester City’den Hamza Choudhury twitter’da onu kiralamak istedigimize dair bir haberi begenmis. Savasci orta saha tanimina uygun bir futbolcu. Ustelik yasi da genc.

Geçen sezon Galatasaray'ın maç sayısı:

SL: 34
ŞL: 6
ZTK: 6
Süper Kupa: 1
47
Orta sahamız:
Seri, Lemina, Selçuk, Belhanda, Nzonzi, Taylan

Bu sezon ortalama maç sayısı:

SL: 40
AL: 6-8
ZTK: 6-8
56
Orta sahamız:
Taylan, Ömer, Belhanda, Donk

BLA-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt