Cengiz Güneş
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2011
- 30.252
- 25.595
- 3.183
A, B ve C olmak üzere planlarımız varmış
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rodop, yayının başında 5 dakika ağladı. GS den haber çıkmıyor taraftarın haber alma hakkı var falan filen dedi. Rodopun vanasını kapatmışlar. Rodop’u makara olsun diye paylaştım ama dedenin olup bitenden haberi yok. Çok dikkate alınmaması gerekir..
Adamın tüm lafları çelişkili yahu. Moder pahalıymış 8 milyon olmuş. Ama İngilteredeki oyuncuları Luyindama formulüyle alacakmışız. İngiltereden bir oyuncuyla daha anlaşma yakın diye tweet atmıştı. O oyuncudan vazgeçmişiz. Büyük ihtimal Markus Henriksen tarif ettiğine göre, ki adam 28 yaşında. Hani 23'den büyük topçu ile ilgilenmiyorduk. Geçen Marcao kesinlikle kalıyor demişti. Şimdi iyi bir teklif gelirse satılabilir minvalinde. Arkadaşların dediği gibi bence de vanasını kapatmışlar.oyuncu satışı yaparsak olabilir ya bonservisli niye olmasın moderden vazgeçmişiz demektir tabi bu
Fernando ve Gustavo'ya benzeyen mi?Leicester City’den Hamza Choudry twitter’da onu kiralamak istedigimize dair bir haberi begenmis. Savasci orta saha tanimina uygun bir futbolcu. Ustelik yasi da genc.
SL: 34
ŞL: 6
ZTK: 6
Süper Kupa: 1
47
Orta sahamız:
Seri, Lemina, Selçuk, Belhanda, Nzonzi, Taylan
SL: 40
AL: 6-8
ZTK: 6-8
56
Orta sahamız:
Taylan, Ömer, Belhanda, DonkFernando ve Gustavo'ya benzeyen mi?
Izledigim kadariyla pas oyununda vs onlar kadar iyi degil. Ama defansif anlamda orta sahada pis isleri yapabilecek birisi. Yanina daha teknik bir adam ile beraber is yapabilir.Fernando ve Gustavo'ya benzeyen mi?
Yok ben tip olarak benzetme yapmıştım renktaş..Izledigim kadariyla pas oyununda vs onlar kadar iyi degil. Ama defansif anlamda orta sahada pis isleri yapabilecek birisi. Yanina daha teknik bir adam ile beraber is yapabilir.
Ders çalışıyom ders@Berke Deniz nerede? Gördün mü bugün hiç?