Hüsnü Ayabakan
Berlin Panteri
- 1 Ağustos 2012
- 41.605
- 43.432
- 3.748
Atakan Tosun: Sukru Hanedar, gorusmelerde son asamada.
kap gel lermayi
Lerma gelse üzerimizdeki olumsuz hava tamamen dağılır da gelme ihtimali % 1-5 arasi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Atakan Tosun: Sukru Hanedar, gorusmelerde son asamada.
kap gel lermayi
Dehşet-ül vahşet.Donk Aytac ikilisi nasil olur
Karşısında DOS oturuyorsa problem yokŞükrü Hanedar şu an Ataköy’de kahvaltı yapıyordur korkarım ki.
Karşısında DOS oturuyorsa problem yok
İşte bu yüzden sen halı sahada oynuyorsun seri premier lig de oynuyorTakımı benim üzerime kurup eksik yanlarımı kapattıkları zaman ben de halı sahada çok iyi futbol oynuyorum.
İşte bu yüzden sen halı sahada oynuyorsun seri premier lig de oynuyor
MAR-LX1A cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yazmak için yazmak bu olsa gerek.Hangi yüzden?
1 hafta oluyor.Scott Piri geldi mi?
bu arkadaşı ben de takip ediyordum ama dedikleri kolpa pek itibar etmemek lazımAtakan Tosun: Sukru Hanedar, gorusmelerde son asamada.
kap gel lermayi
Futboldan anlama farkı yüzündenHangi yüzden?
Eskiden en azından forumda bir iki kavga çıkardı vakit geçirirdik.Nerede o eski günler.
Eskiden en azından forumda bir iki kavga çıkardı vakit geçirirdik.Nerede o eski günler.
Hangi adamın üzerine takım kurulup kurulmayacağını yada hangi adamdan nasıl katkı alınır bildiğini düşünmediğim üzerine yazdım ki bu da futboldan anlamakla doğru orantılıdırBen futboldan anlamak istemiyorum, Seri futbol oynasın istiyorum.
Ayrıca halı sahada takımı üstüme kurdukları ve eksiklerimi kapatan adamlar oynattıkları zaman iyi futbol oynadığımı söylememden dolayı benim futboldan anlama oranımın Seri ile farklı olduğu konusunda ne şekilde bir çıkarım yaptın? Bunu mantıklı şekilde açıklarsan özür dileyeceğim.
Dövmecide gördüm Atatürk düşmanlarını öldüreceğiz yazdiriyordu koluna.Atakan Tosun: Sukru Hanedar, gorusmelerde son asamada.
kap gel lermayi