Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1598429788174.webp

Coulibaly transferinde isim çıktı adamların yöneticileri bile havaya girdi transfer yine zorlaştı. Moder öyle Jozwiak öyle. İsim duyumcudan basına düşüyor, basından taraftara düşüyor, adamın kulağına kadar gidiyor gördük. Hala hangi mantıkla isim istiyor millet ya bekle iki gün daha bitince öğren, ismi öğrenince bizimkiler alamıyor işte daha kaç örnek göreceğiz.

Delirtecek bu millet beni hala M kim onu öğrenmeye çalışıyor. Alamadıktan sonra Mahmut Tekdemir olsa ne, Modric olsa ne.

Futboldan anlama farkı yüzünden

MAR-LX1A cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ben futboldan anlamak istemiyorum, Seri futbol oynasın istiyorum.

Ayrıca halı sahada takımı üstüme kurdukları ve eksiklerimi kapatan adamlar oynattıkları zaman iyi futbol oynadığımı söylememden dolayı benim futboldan anlama oranımın Seri ile farklı olduğu konusunda ne şekilde bir çıkarım yaptın? Bunu mantıklı şekilde açıklarsan özür dileyeceğim.

Eskiden en azından forumda bir iki kavga çıkardı vakit geçirirdik.Nerede o eski günler.

Ben futboldan anlamak istemiyorum, Seri futbol oynasın istiyorum.

Ayrıca halı sahada takımı üstüme kurdukları ve eksiklerimi kapatan adamlar oynattıkları zaman iyi futbol oynadığımı söylememden dolayı benim futboldan anlama oranımın Seri ile farklı olduğu konusunda ne şekilde bir çıkarım yaptın? Bunu mantıklı şekilde açıklarsan özür dileyeceğim.
Hangi adamın üzerine takım kurulup kurulmayacağını yada hangi adamdan nasıl katkı alınır bildiğini düşünmediğim üzerine yazdım ki bu da futboldan anlamakla doğru orantılıdır

MAR-LX1A cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt