Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O yıllarda neden denk gelmedik merak ediyorum. Ali Sami Yen net ve Ultraslan'da üyelik vardı ama burayı birinden duymuştum.

Sana yemin ediyorum tam senlik ortam vardı abi. Her yaştan inanılmaz donanımlı ve eğlenceli insanlar vardı.
O kadar fazla dış mekan buluşması vs. yapıyorduk ki. Sonra maalesef benim de dahil olduğum bir süreçten ötürü kopmalar yaşandı. Hala kendi payıma düşen sebeplerden dolayı buna çok üzülürüm. O muhabbetler o yaşımda değil de şu yaşımda denk gelseydi keşke.

Jimmy Durmaz, Ryan Babel ve Younes Belhanda'dan en az biri bu hafta yolcu. (Hürriyet)

Su iki rezil topcuya kulube sokan kim acaba?

Avrupada başarı hayal.Lig desen 6.'dan daha kötü bitirmeyiz artık.

Bari geleceğin yapılanmasını yapalım gidip kaliteli de olsa satın alma opsiyonu olmayan adamı kiralamak taraftar kandırmaktan öteye gitmez.

Genç oyuncu kurşunumuzu sıkalım scout transferi yapalım lig için kasmaya gerek yok rakiplerin çapı ortada

Sana yemin ediyorum tam senlik ortam vardı abi. Her yaştan inanılmaz donanımlı ve eğlenceli insanlar vardı.
O kadar fazla dış mekan buluşması vs. yapıyorduk ki. Sonra maalesef benim de dahil olduğum bir süreçten ötürü kopmalar yaşandı. Hala kendi payıma düşen sebeplerden dolayı buna çok üzülürüm. O muhabbetler o yaşımda değil de şu yaşımda denk gelseydi keşke.
Vardır bir hayır Cenk kardeşim, sonuçta akıllısı da delisi de eksik olmayan bir yerdeyiz. Ama o dönemi herkes övüyor. Mesela geçenlerde biri söylemişti toplanıp Madrid forumu bastık diye. Ya harika bir olaymış bak. :D

Dogru durust yalan soylentilerde yokki inanmak isteyelim. Cok kuru geciyor boyle nobet anasini satim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt