Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.758
- 66.835
- 5.003
3 ün 1 ini alması gereken şahıs belli. lütfen artık olsunJimmy Durmaz, Ryan Babel ve Younes Belhanda'dan en az biri bu hafta yolcu. (Hürriyet)
roulette ile belirleyecegiz herhalde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
3 ün 1 ini alması gereken şahıs belli. lütfen artık olsunJimmy Durmaz, Ryan Babel ve Younes Belhanda'dan en az biri bu hafta yolcu. (Hürriyet)
roulette ile belirleyecegiz herhalde
O yıllarda neden denk gelmedik merak ediyorum. Ali Sami Yen net ve Ultraslan'da üyelik vardı ama burayı birinden duymuştum.Bu forumun 2010-2015 yılları arasını hiçbir şeye değişmem.
Hangi adamın üzerine takım kurulup kurulmayacağını yada hangi adamdan nasıl katkı alınır bildiğini düşünmediğim üzerine yazdım ki bu da futboldan anlamakla doğru orantılıdır
MAR-LX1A cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Olsun bende belki fazla ön yargılı davranmışımdır sıkıntı yokİkna olmadım.
Ben Seri ile aynı tarzda futbol oynadığımdan bahsetmiştim sadece. Zaten o da Galatasaray'da top oynayamıyor ben de.![]()
O yıllarda neden denk gelmedik merak ediyorum. Ali Sami Yen net ve Ultraslan'da üyelik vardı ama burayı birinden duymuştum.
Olsun bende belki fazla ön yargılı davranmışımdır sıkıntı yok
MAR-LX1A cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

3 kişi var oradaJimmy Durmaz, Ryan Babel ve Younes Belhanda'dan en az biri bu hafta yolcu. (Hürriyet)
Su iki rezil topcuya kulube sokan kim acaba?
Saklanacak yer buldun mu kendineDövmecide gördüm Atatürk düşmanlarını öldüreceğiz yazdiriyordu koluna.
Jimmy Durmaz, Ryan Babel ve Younes Belhanda'dan en az biri bu hafta yolcu. (Hürriyet)
Su iki rezil topcuya kulube sokan kim acaba?
Vardır bir hayır Cenk kardeşim, sonuçta akıllısı da delisi de eksik olmayan bir yerdeyiz. Ama o dönemi herkes övüyor. Mesela geçenlerde biri söylemişti toplanıp Madrid forumu bastık diye. Ya harika bir olaymış bak.Sana yemin ediyorum tam senlik ortam vardı abi. Her yaştan inanılmaz donanımlı ve eğlenceli insanlar vardı.
O kadar fazla dış mekan buluşması vs. yapıyorduk ki. Sonra maalesef benim de dahil olduğum bir süreçten ötürü kopmalar yaşandı. Hala kendi payıma düşen sebeplerden dolayı buna çok üzülürüm. O muhabbetler o yaşımda değil de şu yaşımda denk gelseydi keşke.
Jimmyi adamdan saymamis anlasilan3 kişi var orada
3 kişi var orada
Kivirma rts.berandayi tudor soktu, onu terime yazamam
Fulham, Jean Michael Seri'yi isteyen Galatasaray'a iki öneri sundu.
Kiralama: 2.5 milyon euro
Takas: Babel + 7 milyon euro