Hakan Türkoğlu
Parçalı Üye
- 2 Nisan 2011
- 3.771
- 3.952
- 1.413
Bu ikili olmayacağı aşikar
Bundan daha iyi transferi mümkün bir 2 li önerinin olmadığını biliyordum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu ikili olmayacağı aşikar
Muhtemelen Kaan için satmaya çalıştık satıp Kaan'ı da alamadık elimizde patladı. Tam Abdürrahim'lik iş.Maicon'u biraz iş bilen yönetim 3'ten aşağı satmazdı. Tek bahanesi "acele para ihtiyacı" olabilirdi ama bir ay geçti o 1.43 hala elimizde duruyor(
Yine de duyumcu da olsa isim almamak lazım, pazarlıkta adamların elinin az güçlenmesi bile işimize gelmiyor. Biz duysak nolacak yani, katkısı ne bize? Sonuçta gelmiyor bi de adam, imza atar protokol yapar erken duyarız ok ama.
Lemina için çok pişman olacağız , aptal yönetim
Mac oynayabilecek OS alalim demislerdir belki ki haklilarLemina için çok pişman olacağız , aptal yönetim

Mac oynayabilecek OS alalim demislerdir belki ki haklilar
Aynen alıyorlar şuan geliyor 2-3 güneMac oynayabilecek OS alalim demislerdir belki ki haklilar
9sa zaten beşiktaşta alamaz , uyguna kiralamışlardır bence bizimkiler kadar beceriksiz değiller en azından.Bizimkiler halı sahadan adam almaya kalksalar onla bile anlaşamazlar
Lemina için çok pişman olacağız , aptal yönetim
Riva parasının o dönem geleceğine dair bir kesinlik yok.Medyada ve taraftarlar arasında net anlaşılmayan bir durum var.
evet 5. yıl sonunda 800 milyon tl’lik bir ödeme yapacağız ama bize zaten o dönemlerde riva’dan en az 600 milyon tl daha gelecek.
yapılacak sermaye artışı ile kalan banka borcu tamamen kapatılabilir.
yani bizim ödeyeceğimiz paranın bir karşılığı mevcut.
ki daha geri aldığımız florya duruyor.
yeter ki görevde olacak yönetimler mali
disipline sıkı sıkı uysun.
-- Gurpegi
@Keramettin TANRIVERDİ dogruluk varmidir
Bizim de pek bir farklı durumumuz yok.Adamlar en azından elektrik faturası ödeyemezken belli başlı gördüğü transferi yapıyor.Biz daha taktik antrenmanı bile yapamamışızdır orta saha yok diyeBiz mi pişman oluruz yoksa o mal topluluğuna katılan lemina mi ? Dünkü bjkyi görüp hala onlara yanlarsa SG
Diagne terimin gozune girmis rts.Selcuk Inan futbola geri donecek gibi haberler cikmaya basladi mi
2 sağlam orta saha+1 hızlı kanat yeterliki zaten transferi konusunda çalışılan bu mevkiler.. Bu 3 eksik dışında lig için kadro gayet iyi ve yeterli.
Hatta +3 transfer ile ligin en iyi kadrosu bizde olur.