Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oyuncuyla görüşüyorlar önce. Sonra kulüp sinirlenip fiyat arttırıyor. Kulüp kendisine teklf gelmeden, oyuncusu "Galatasaray fikri çılgınca" derse kulüp de 1lik adama 3 der.

Hep aynı hatayı yaptık hala da yapmaya devam ediyoruz.

Kulüpe sormadan mi görüsüyorlar oyuncularla? O zaman bende bize oyuncu satmam. Ama kulüp izin veriyorsa, önce oyuncuyla anlasmak mantikli degil mi zaten? Yoksa belki 2-3 gün takimiyla anlasmaya calisirsin ve sonra oyuncu ben size gelmeyi bile istemiyorum derse mal gibi ortada kalirsin.

Fener valenciayı alır a sporda öve öve biteremezler gol atmayı bilmeyen forvet oyuncusunu , biz kimi alsak eleştirilir.Bizim taraftarda orayı izliyor geliyor burda sallamaya başlıyor.Adamlar utanmasa Lermaya kötü topçu diyecekler. A sporda

Kulüpe sormadan mi görüsüyorlar oyuncularla? O zaman bende bize oyuncu satmam. Ama kulüp izin veriyorsa, önce oyuncuyla anlasmak mantikli degil mi zaten? Yoksa belki 2-3 gün takimiyla anlasmaya calisirsin ve sonra oyuncu ben size gelmeyi bile istemiyorum derse mal gibi ortada kalirsin.
Valla bu zamana kadar bir çok kulüp; bize sorulmadı diye serzenişte bulundu.

Coulibaly'de de bence benzer bir durum oldu çünkü oyuncuya sorulunca medyada duyuldu mevzu ve kulübü fiyatı arttırdı.

Gassaray transfer plani:

1. Oyuncuyu begenmek

2. Direk oyuncu ve kendi menajeriyle soz kesmek ve konusmak

3. Oyuncunun kulubu bunu ogrenince fiyat yukseltiyor

4. ABV fiyati neden yukseltiler acaba

5. Transfer iptal

16 gün sonra lig başlıyor

Verstuurd vanaf mijn Redmi Note 9 Pro met Tapatalk

Yemişim asporunu transfermarkt dan baktım son 5 yılını inceledim her yıl kesintisiz sakatlıktan dolayı maç kaçırmış inanılmaz bir istikrar.
AYnen iltihap , grip falan baya müzmin sakat.Haklısınız yener ince hocam.HER sene 20 maç kaçırmış o yüzden az maça çıkmış

AYnen iltihap , grip falan baya müzmin sakat.Haklısınız yener ince hocam.HER sene 20 maç kaçırmış o yüzden az maça çıkmış

Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak bu olsa gerek . Git araştır yıl yıl grip mi soğuk algınlıümı görürsün neden sakatlandığını. Müzmin sakat olduğunu idda eden yok zaten. Oyuncu iyi yaşamayan ve kendine iyi bakmayan bir oyuncu ve sakatlarıda minimum 1 aydan başlıyor. Git araştır aynen benim yaptığım gibi.

Ayrıca bu rotasyon denen hadise sadece Leminaya mı var. Sakatlıktan dolayı form tutamaz yine bench de kalır. Bunu damı roıtasyona ekleyeceğiz. Sakatlığın etki süresi de önemli..

Kral çalışıyor hala ...

Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak bu olsa gerek . Git araştır yıl yıl grip mi soğuk algınlıümı görürsün neden sakatlandığını. Müzmin sakat olduğunu idda eden yok zaten. Oyuncu iyi yaşamayan ve kendine iyi bakmayan bir oyuncu ve sakatlarıda minimum 1 aydan başlıyor. Git araştır aynen benim yaptığım gibi.
Boş boş yorumlara bak hele bilgi sahibi değil diyor bana beni tanımadan zaten böyle bir yorum yapman da kişiliğin hakkında bilgi sahibi olmamı sağladı , nerede varmış bilgi problemim onu bi söyle bana ? Asıl sen sadece yazmak için yazıyorsun.Ben de adama müzmin sakat değil dedim zaten ?

Rotasyon hoca değişikliği vs. Bunlar bir oyuncunun kadroda olabilmeme nedenlerinden bazıları , yani illa sakat olmak zorunda değilsin oynamamak için.

İşin garibi taraftarları , maç başı ücrete oynayağına inanmış :D
Sonunda bir takıma kitlendi.
Senelerdir deniyorlardı , kitlemeye.
Bos beleş isler yaptı fener sene sonuna kalmaz emre si Erol u istifa eder genel kurul olur hala 3 temmuz diye ağlar dururlar. Bize 2 orta saha bugun gelsin, daha iyi 11 i olan takim yok ligde. O yüzden arka 5 li kanatlar ve santrafor da bizden iyi 1 tane oyuncuları yok net!!!

SM-G975F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Boş boş yorumlara bak hele bilgi sahibi değil diyor bana beni tanımadan zaten böyle bir yorum yapman da kişiliğin hakkında bilgi sahibi olmamı sağladı , nerede varmış bilgi problemim onu bi söyle bana ? Asıl sen sadece yazmak için yazıyorsun.Ben de adama müzmin sakat değil dedim zaten ?

Araştırmış olsan benimle bu tartışmaya girmezdin.. Doğru tektir. Bu adam sakatlığından dolayı her yıl çok sayıda maç kaçıran bir oyuncu. müzmin yada değil sıfatın bir önemi yok. 25 maçı geçemiyor totalde.

Fener sadece yeni aldığı adamlarla limiti geçti. Bir de hali hazırda olan topçular var.

Son kurşunları olur da ilk 2 yapamazlarsa ne Fener kalır ne de Koç.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt