Onur Bakır
Hocaların Hocası
- 22 Ocak 2010
- 52.224
- 33.594
- 3.073
dolmuş buralar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cenk Ergün döneminde yanarım sadece Mendy için yanarım o sene 5e alsak 20ye rahat giderdi o adam.Sportif direktör sonuçta teknik ekibin verdiği listeye göre gidip oyuncularla ve kulüple görüşüp şartları öğreniyor ve bunları yönetim ve TD'ye sunuyor abi. O dönem Ostersund'a elendiğimiz için yağlı surat ve Tudor'un tek derdi iyi bir takım kurup kıçlarını kurtarmaktı. Herhangi bir maliyet kaygıları yoktu. Hatta Riva'dan gelecek paranın bir kısmını bile yağlı surat transfer yapmak için kırdırmıştı hatırlarsan.
Burda suçlu Cenk Ergün değil bana göre. Herife bana bu oyuncuları al demişsin ve gidip almış. O dönem alınan oyuncuların ucuza oynamayacağı aşikardı. Biz bile isteye aldık hepsini.
Cenk Ergün'ü bizden ayrıldıktan çok sonra Aspor'da canlı yayında dinlemiştim. O dönem Badou PL'ye gidiyormuş. Bizim Cenk Badou'nun babasıyla konuşup bize gelmesini sağlamış mesela.
Herif Cavanda'dan bile 2.9 milyon euro para kazandırdı.
Adamlar biraz geç de olsa çalım attı mı attı , Enner Valenciaaaa !
Nasil cavandadan para kazandirdi reisSportif direktör sonuçta teknik ekibin verdiği listeye göre gidip oyuncularla ve kulüple görüşüp şartları öğreniyor ve bunları yönetim ve TD'ye sunuyor abi. O dönem Ostersund'a elendiğimiz için yağlı surat ve Tudor'un tek derdi iyi bir takım kurup kıçlarını kurtarmaktı. Herhangi bir maliyet kaygıları yoktu. Hatta Riva'dan gelecek paranın bir kısmını bile yağlı surat transfer yapmak için kırdırmıştı hatırlarsan.
Burda suçlu Cenk Ergün değil bana göre. Herife bana bu oyuncuları al demişsin ve gidip almış. O dönem alınan oyuncuların ucuza oynamayacağı aşikardı. Biz bile isteye aldık hepsini.
Cenk Ergün'ü bizden ayrıldıktan çok sonra Aspor'da canlı yayında dinlemiştim. O dönem Badou PL'ye gidiyormuş. Bizim Cenk Badou'nun babasıyla konuşup bize gelmesini sağlamış mesela.
Herif Cavanda'dan bile 2.9 milyon euro para kazandırdı.
Lemosuda almışlar. Oyuncu kötüdür iyidir onu geçtim ama adamlar isimleri geçen oyuncuları mutlaka transfer ediyorlar. Bu açıdan takdir ediyorum. Öbürgünde Enner Valenciayı açıklayacaklar. Bizmkiler gibi 50 tane isim ortaya atıp sıfır çekmiyorlar.
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
1.başakŞampiyonluk oranları nasıl açılır üstad?

Hosgeldin reis. Birbirimizi mensilayip hocaya sallayak mi hitlerle falan kiyaslariz
ben bu verilen maaşlarda kulüp yöneticilerinin pay aldığını birçok kişinin kulüp üzerinden zengin olduğunu düşünüyorum.Cenk Ergün döneminde yanarım sadece Mendy için yanarım o sene 5e alsak 20ye rahat giderdi o adam.
Badou konusunda ne olursa olsun 300 bi euro alan adama 2.8 milyon euro verilmez, verilmemeli.
1.5 versen belki 16ya değil de 25e satardın çünkü tok satıcıyı oynuyorduk Badou transferinde.
Herifi 2.4 milyon euro'ya sattık reis. 500 bin euro da kiralama almıştık.Nasil cavandadan para kazandirdi reis
Yonetim degisimi sonrasi olmadimi bu gelisme ustat. Hatta cengo baskan nasil onemli bi ise imza attiklarini gelen parayla nagatomoyu aldiklarini anlatıyordu. Bi detayi kacirdigim kesin ama tam anlamadim hatirlayamadim sanirimHerifi 2.4 milyon euro'ya sattık reis. 500 bin euro da kiralama almıştık.
o zaman bizde yapalım febe AGS ( based by Abdurrahim Albayrak )Toplam: 1,302 (Kullanıcı: 289, ziyaretçi: 1,013) Fenerli arkadaşlar transferleri için güzel yorumlar görmek istiyorlar.