Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulan yeri değil ama bu aft ne kötü bir şeydir. Bir haftadır anamızı ağlattı. Ne yiyebiliyoruz nede içebiliyoruz.

yakar biraz lakin sabahına afttan eser kalmaz. lakin biraz pahalıdır (en son 64e almıştım 3 4 ay önce)
1598448907310.webp

aspora ve muhabirlerine çok itibar etmeyin..

Savaş Çorlu, Fotomaçta "varsa yoksa Seri ve lemina" başlıklı haber yapmış ve terim her ikisinide çok istiyor son güne kadar bekleyecek yazmış.

aspor sabah programına katılan aynı Savaş Çorlu kendi haberini yorumlarken Terim'in Leminayı çok istediğini düşünmüyorum diyor. :)

Değişik bir mizah anlayışları var..
Bana birini hatırattı nedense oda kendi söyledigini kendi yalanlıyo🙂

Kullandım bunu Onur kardeşim. Tekrar ediyor. Bunun verdiği acı da başka.

Bu sene bende de sık sık tekrar etti şimdi duruldu abi tekrarından rabbım muhafaza eylesin.

Maximus adlı bir sprey var o da rahatlatır. Çok acılı dönemde kullanmadım ama iyi gelmiş idi.

Bu sene bende de sık sık tekrar etti şimdi duruldu abi tekrarından rabbım muhafaza eylesin.

Maximus adlı bir sprey var o da rahatlatır. Çok acılı dönemde kullanmadım ama iyi gelmiş idi.
İlk attığını alim bugün. Zindan etti hayatı. Bende sigara,içki veya diğer keyfi şeylerde yok. Dişleri de fırçalarım. Neyden çıkıyor anlamadım gitti. Tedavisi de yok.

The Malian Ismaila Coulibaly is in the picture at Beerschot. The 19-year-old central midfielder plays for the Norwegian Sarpsborg, where Club Brugge previously found Krépin Diatta. Club also scouted the player, but Beerschot is currently more concrete. His transfer fee is estimated at between 1.5 and 2 million euros. The 1.83 big Coulibaly already scored 4 goals in 13 games this season.

Bu isin sonu belli

Marcao satilacak
Kulüplerin başka çaresi yok, kaynak oluşturmak zorundalar.
FB son çırpınışlarını yaparken Muriçi satmak ister mi? Diğerlerini alabilmek için mecbur satıyorlar.
Onlarda para eden bir iki oyuncu var.
Bizde aslında satılabilecek çok oyuncu var ancak önceki yönetimin bol keseden verdiği maaşlar nedeniyle satılabilecek sadece az maaş alan stoperlerimiz kalıyor...

The Malian Ismaila Coulibaly is in the picture at Beerschot. The 19-year-old central midfielder plays for the Norwegian Sarpsborg, where Club Brugge previously found Krépin Diatta. Club also scouted the player, but Beerschot is currently more concrete. His transfer fee is estimated at between 1.5 and 2 million euros. The 1.83 big Coulibaly already scored 4 goals in 13 games this season.
şerefsizler

Ya baba satın marcaoyu 15 veriyolarsa da transfer yapalım nedir yani koskoca Galatasaraya stoper mi yok Donk Luyi başlarız lige dönemin sonuna doğru bir fırsat transferiyle bitiririz işi ama orta saha hemen gerekli

Genç yıldızdan Galatasaray için şok sözler: 10 milyon euro da verseler…
Ekli dosyayı görüntüle 90793

Galatasaray’ın talip olduğu Polonyalı genç yıldız Jakup Moder sarı-kırmızılı kulübü kesinlikle düşünmediğini açıklayarak "10 milyon euro da verseler Galatasaray'a gitmem" dedi
Levent Gültekin

Maalesef Polonyalılar kolay kolay TR yi seçmezler. Yinede böylece bir demeç (eğer doğruysa) beklemezdin. Sen Kimsin Lan? "Arkası" hemen havaya girdi, bir iki takım alo deyince.
Ah şeyimin kenarı!
Ananın bi tarafına kadar yolun var.

Marcaoyu satalimda acaba teklif varmi? Varsa 12+ dan aşağısı kabul edilmemeli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt