Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bunlar ali naciyle alıştırma safhasına gectigine gore kayda değer transfer olmayacak artik. Yazik

Elin yeni yetme hocasi Erol'un önüne istemediği kadar oyuncu dizdiler. Daha da en az 4 5 tane alirlar. Art niyetli düşünmek istemiyorum ama resmen hocayi istifaya sürüklüyolar. Adam geçen sene kac defa laf cakti satmayi da bilmek lazim diye ama tık yok. Anca rakibe giden adamlara laf caksinlar. Daha elin yeni yetme aylik 4 bin euro maas alan adami alamiyorsun.
Vallahi Fener'in yaptığı tarz transfer yapacaklarsa umarım yapamazlar en azından seneye kadro kurarken o oyuncuları göndermekle uğraşmayalım adam akıllı scout transferi yapabilirlerse yapsınlar yoksa yapmasınlar en azından yeni gelecek yönetim kadroyu daha rahat kurar.

Seriyi tekrar kiralamayı düşünüyorsak 6 numara aramaktan vazgeçilmeli bence çünkü beyimiz 6 numara dışında oynadığı maçlarda vasatın altındaydı seri olacaksa önüne adam yiyen aynı zamanda tekniği iyi bir 8 no lazım moder filan olmaz zaten olacak gibide durmuyor

nampasly mendy ve kendisi boştaydı, mendy kulübü ile yeniledi.
lusamba hala boşta ama beşiktaş olma ihtimali varmış.
evet bizim as takım için belki ilk etapta olmayabilir ama ismaila coulibaly’den çok çok önde bir futbolcudur.
bazen paranız yoksa bedavaları almak zorundasınızdır, yoksa 2018 yazı gibi sezona sadece eren derdiyok ile başlarsınız.

(bkz: 2020-2021 sezonu yaz transfer dönemi)
26 Ağustos 2020 19:38 · gurrpegi

Lusamba

nampasly mendy ve kendisi boştaydı, mendy kulübü ile yeniledi.
lusamba hala boşta ama beşiktaş olma ihtimali varmış.
evet bizim as takım için belki ilk etapta olmayabilir ama ismaila coulibaly’den çok çok önde bir futbolcudur.
bazen paranız yoksa bedavaları almak zorundasınızdır, yoksa 2018 yazı gibi sezona sadece eren derdiyok ile başlarsınız.

(bkz: 2020-2021 sezonu yaz transfer dönemi)
26 Ağustos 2020 19:38 · gurrpegi

Lusamba
eren'de iyi başlamıştı sezona ilk haftalarda adamın kafasına degen her top gol oluyordu hatta :)

Luyi Marcao gibi bir scout transferi bekliyorum. Yoksa bu sessizlik hayira alamet değil

Idari yonden ibra edilmdiklerinde liselilere baya kızmıştım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt