Oral Sever
Berlin Panteri
- 27 Aralık 2016
- 47.278
- 25.635
- 2.598
Bunlar ali naciyle alıştırma safhasına gectigine gore kayda değer transfer olmayacak artik. Yazik
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vallahi Fener'in yaptığı tarz transfer yapacaklarsa umarım yapamazlar en azından seneye kadro kurarken o oyuncuları göndermekle uğraşmayalım adam akıllı scout transferi yapabilirlerse yapsınlar yoksa yapmasınlar en azından yeni gelecek yönetim kadroyu daha rahat kurar.Elin yeni yetme hocasi Erol'un önüne istemediği kadar oyuncu dizdiler. Daha da en az 4 5 tane alirlar. Art niyetli düşünmek istemiyorum ama resmen hocayi istifaya sürüklüyolar. Adam geçen sene kac defa laf cakti satmayi da bilmek lazim diye ama tık yok. Anca rakibe giden adamlara laf caksinlar. Daha elin yeni yetme aylik 4 bin euro maas alan adami alamiyorsun.
Ilk 5 hafta derbi olmicak sekilde ayarlanıyor hocamKafadan feneri vermesinler bize kura çekiminde hazır orta sahaları yok diyip![]()
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
eren'de iyi başlamıştı sezona ilk haftalarda adamın kafasına degen her top gol oluyordu hattanampasly mendy ve kendisi boştaydı, mendy kulübü ile yeniledi.
lusamba hala boşta ama beşiktaş olma ihtimali varmış.
evet bizim as takım için belki ilk etapta olmayabilir ama ismaila coulibaly’den çok çok önde bir futbolcudur.
bazen paranız yoksa bedavaları almak zorundasınızdır, yoksa 2018 yazı gibi sezona sadece eren derdiyok ile başlarsınız.
(bkz: 2020-2021 sezonu yaz transfer dönemi)
26 Ağustos 2020 19:38 · gurrpegi
Lusamba
Moskova maçında gol atmamış mıydı frikikteneren'de iyi başlamıştı sezona ilk haftalarda adamın kafasına degen her top gol oluyordu hatta![]()
baya da güzel goldü bu aradaMoskova maçında gol atmamış mıydı frikikten![]()
ben de ama maalasef haklılarmışIdari yonden ibra edilmdiklerinde liselilere baya kızmıştım