Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abdurrahim Albayrak: "3. hafta Fenerbahçe ile Türk Telekom Stadı'nda maçımız var. Zannediyorum ki o maça kadar %30 kapasiteyle seyircili oynanacağını federasyonumuz açıklamıştı. Ben bu güzel derbinin karşılıklı seyircilerle oynanmasının yeni sezona renk katacağını düşünüyorum."

4k maaş alan, maksimum 500k'lik herifi alamayan adamlar defolsun gitsin yav. ben gider alırdım lan adamı beceriksiz herifler

Profesyonel yöneticeler gelmeli.Apo yusuf gibi adamlar hobi niyetine yöneticilik yapıyor.Tum zamanları kulupte de geçmiyor.

Apo dogru soyluyor bitmiyor transferler. 3 gun birini konuşuyoruz 1 gecede baskasinin adi dusuyor 3 gunde onu sonra tekrar basa sarıyoruz

Muslera olmadığı zamana kakaladılar yine derbiyi, ulan denk gelsene şunlarla son hafta zaten tetenekler stres kaldıramıyorlar, 5'ler evine yolardık, 8jk de her sene isyan ediyor ve haklılar her yıl ligin 2. yarısı son haftalar bize domalıyorlar.

Abdurrahim Albayrak: "Galatasaray'da transfer bitmez. Seri ve Lemina, Galatasaray'da oynamış 2 değerli futbolcudur. Lemina'yı bonservisiyle vermek istiyorlar. Bu paraları Türk kulüpleri ödeyemez artık. 8-9 milyon euro'luk bonservisler ödeyecek durumumuz yok."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt