Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bakalım erol bulut baskıyı kaldırabilecek mi
Erolu 2 haftaya kimse sallamaz, vateran takıma çok daha tecrübeli bir isim gerekti aralarında 10 yaş var doymuş futbolcular var. Misal Sosa, herif 6-7 senedir tr ile içli dışlı 3 GS 2 BJK 1 B.Ş şampiyonluğu görmüş tr nin en büyüğü fenere geldim diyor ;D niyet belli emeklilik babel vol2 . Gökhan gönül ilk maçtan sonra bu sistem bize uymaza getiriyor lafı. Tecrübeli futbolcu zor futbolcu, Erol kaldıramaz.

Yağız Sabuncuoğlu: “Erol Bulut, bu tarz gerileme yaşayan oyuncuları yükseltmeyi sever. Valencia’yı Crystal Palace günlerine geri döndürmek isteyecek.”

Not:Enner Valencia, West Ham’da forma giydi! :)
25-55 saniyesi arası bu adama tapiyo fenerliler 😁🤷‍♂️

"Türkiye'den oyunvu alınmaz" diyenlerle "orta sahamız X ve Y olursa rakipler bizi ezer" diyenler aynı kişiler. Türkiye' deki oyuncular o kadar kötü ise bizi hangi takımın orta sahası ezecek?
Şuan (transfersiz halimizle) hangi takımın orta sahası bizden iyi?

Bence hiç transfer yapmasak bile en iyi kadro bizde. Ayrıca transfer yapılacağına da inanıyorum.

IMG-20200826-WA0069.webp

Galatasaray yönetimini dibine kadar kınıyorum. Dünyanin en iyi 10 numarası elimizdeyken ve bu oyuncunun sözleşmesine 1 yıl kalmışken ne diye hala yeni sözleşme yapmazlar AKLIM ALMIYOR!

Bu berat ozdemir almanci miydi?

Bu limitless lavuklar bir stoper daha alıyormuş... bakalım TFF deki satılmışlar adam mıymış madam mıymış... okkalı ceza vermezlerse abv..

Burada yapilan istatistiklerin cogu anlamli degil herkes acik oynuyor. Herkes gol asist cok.iyi yapiyor. Gelistirici lig ama top takimlar icin degil
Büyuk takimlar ile 5 buyuk ligi genellemek dogru degil ayrica Frenkie de Jong Barcelona da tuttu. Keza De Ligt de Juventus'ta.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt