Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kulüplerin yüksek meblağlara transfer yapamaması en çok yöneticiler için kötü oldu. Komisyon transferleri yapamıyorlar

herkes çekiniyor anlamadım ben bu zahavi diye yanlış adama mı baktım hayatında sadece yüksek seviye olarak palermoda oynayabilmiş 20 maçta 2 gol atmış sonrada sepetlemişler. bomboş bi transfer olacağı çok belli inşAllah alırlar

Zahavi futbolun ve golün vücut bulmuş hali, ligin içinden dışından üstünden her yerinden geçer..
Yılın transferi eğer doğruysa..

Fener 6 senedir şampiyon olamadı.6 senedir de dünya kadar kaliteli oyuncu gelip gitti.Slimani gibi adamı yuhlayarak gönderdiler en son.

Messi bile kariyerini komple bitirmek istiyorsa fenere gelmesi yeterli o yüzden kimi alırsa alsın fenerden cacık olmaz.Yapılanma yok taraftar gazını alma gösteriş yapma amaçlı alınan oyuncular topluluğu.

Kanat için de Keita Balde ismi geçti kulübün yine umrunda değil sanırım. Böyle bir adamı kiralayabilsek bize çok katkı sağlar ama hala kanat rotasyonu ligin en iyisi diye kendini kandıranlar var.

Hemde ne kandırmak.
Orta saha ne kadar ihtiyaçsa kanatda o kadar ihtiyaç..Millet geçen sene o kadar eksik varken forvet saplantısına girdi.Şimdide orta saha..Bundan dolayıda başımızdaki beceriksizler iki orta saha transferi yapacak ve bitirecek.

Yahu lig bitti Sağ beki bir kenarıya koyuyorm .Sadece 5 ADAM.. alternatifine sokayım, gencine sokayım..yerline sokayım..Alma arkadaş alternatif falan alma.Senin elinde alternatif dolu.
hiçbirşeyle uğraşma bu 3 ORTA SAHA 2 KANAT transferi için en baştan çalışmanı yap bu isimleri al. Sadece bu isimleri..

medyada Galatasaray yorumcusundan taraftarına kadar hala iyi kadrodan bahsediyorlar.Çıldırıcam yemin ederim.Olmadı arkadaş bu kadro yapamadı.Bir şekilde her türlü sistem denendi olmadı.genel anlamda iyi oyunu OYNAYAMADI.

kusura bakma renkdaş biraz sinirlendim :asd: acayip sinirleniyorum.Her sene yapılan bu iş bilmezliklere.

bunlar bu saatten sonra en fazla 2 oyuncu alır.Onlarında kaliteside tartışılır.

bu yüzden transfer falan yapılmamalı.En kısa sürede defolup gitmeliler.

3 güne daha gelmezse orta saha ben mehmet topala bile okey olurum artık.Hatta yönetime kızarım musa cağıranı neden kaçırdınız diye

Bir içi boş yorum daha adam yazısında resmen hüseyin çimşir şenol Fatih Terimden iyi hoca olduğuna getirmiş 17-18 de bjk den daha zayıf bir kadromuz olmasına rağmen şampiyon olduğumuzu söylüyorum anlamamışsın korona olmasaydı bu sene yine şampiyon olacaktık.

SM-J500FN cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Geç o işleri,elaleme yok mu korona,çatır çatır oynadılar,sende oynayaydın,corona öncesi kaç puan topladı sanki,hoca bu sene sınıfta kaldı o kadar. Bu yazıdan da Çimşirin Terimden daha iyi hoca olduğu anlamını nasıl çıkardın acaba, gerçekten üstün zeka meselesi.Millet bir şekilde elindekinden en iyi verimi almış,bizim ki bir arda gelmedi diye kıyametleri kopardı mevzu bu,elindekileri de oynatamadı işte,bunu diyor adam.Her eleştiride eskileri yazıp durmanızda baydı artık.Yönetim de görevini yapamazsa elbet gider,tek taraflı yapmayı bırakın artık şu eleştirileri.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt