- 2 Temmuz 2011
- 138.068
- 58.910
- 5.488
Size kalsa kruse ve ayew de ligin icinden geciyodu.krasic sahane transferdi.aglamaya devam edin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu hauge sonuncusu hangisi?Şunlardaki 3 herifi alsak ve transferi kapatsak benden OK
Onyekuru'dan sonra bunun gelişi harbi küfür sebebi.
Sarı Kırmızılılar, Musa Çağıran’ın Konyaspor’a transferi sonrası Musa Bağıran’a yöneldi. Oyuncu ile her konuda anlaşılırken kulüpler bu hafta masaya oturacak (@ckstatistic)
?????????????????Onyekuru'dan sonra bunun gelişi harbi küfür sebebi.
Farketmez Linnes gitsin bu sol bek gelsin.Bu hauge sonuncusu hangisi?
Post sahibi anlar.?????????????????
Kafadan 3 oyuncu + Muslera sakatti + hizli kanat yerine Babel tercihi
Kanat için de Keita Balde ismi geçti kulübün yine umrunda değil sanırım. Böyle bir adamı kiralayabilsek bize çok katkı sağlar ama hala kanat rotasyonu ligin en iyisi diye kendini kandıranlar var.
acayip sinirleniyorum.Her sene yapılan bu iş bilmezliklere.Sinan Guemuch fenerin en iyi transferi
Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Geç o işleri,elaleme yok mu korona,çatır çatır oynadılar,sende oynayaydın,corona öncesi kaç puan topladı sanki,hoca bu sene sınıfta kaldı o kadar. Bu yazıdan da Çimşirin Terimden daha iyi hoca olduğu anlamını nasıl çıkardın acaba, gerçekten üstün zeka meselesi.Millet bir şekilde elindekinden en iyi verimi almış,bizim ki bir arda gelmedi diye kıyametleri kopardı mevzu bu,elindekileri de oynatamadı işte,bunu diyor adam.Her eleştiride eskileri yazıp durmanızda baydı artık.Yönetim de görevini yapamazsa elbet gider,tek taraflı yapmayı bırakın artık şu eleştirileri.Bir içi boş yorum daha adam yazısında resmen hüseyin çimşir şenol Fatih Terimden iyi hoca olduğuna getirmiş 17-18 de bjk den daha zayıf bir kadromuz olmasına rağmen şampiyon olduğumuzu söylüyorum anlamamışsın korona olmasaydı bu sene yine şampiyon olacaktık.
SM-J500FN cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi