- 3 Haziran 2015
- 56.922
- 66.054
- 4.143
pogba ve Ndombele Korona olmus
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
marcaoya bırak 16yı 7-8 m teklif gelse satmayı düşünür yönetim
O halde kolay yırtılan diyebilir miyiz kendisine?cabeza hem acl hem mcl yırtmış
Bu yıl Marcao-Luyindama ikilisiyle devam etmek daha iyi.Zaten 6 ay sonra teklifler daha çok artar.Özellikle Luyindama'yı devre arası bi takım kesin alır..
Eljif-Vedat-Cenk gibilerin 18-30 milyon euro bonservis getirdiği yerde bu bonservisler Marcao ve Luyindama için az..Ederini bulan gitmeli marcaonum ederi maksimum 12 13m dur
![]()
Nzonzi![]()
Eljif-Vedat-Cenk gibilerin 18-30 milyon euro bonservis getirdiği yerde bu bonservisler Marcao ve Luyindama için az..
Eljif ve Vedat ne yaptı ligde?Marcao ve Luyindama'nın istatistikleri hep iyi.Uefa performansları da piyasalarını arttırır..2si forvet biri ortasaha cenk disinda diger 2 tranfer rakami da ne kadar guvenilir orasini bilmiyorum
Defans oyuncular hep daha az kazandirir ztn o yuzden kiyas yanlis
Eljif ve Vedat ne yaptı ligde?Marcao ve Luyindama'nın istatistikleri hep iyi.Uefa performansları da piyasalarını arttırır..
marcaoya bırak 16yı 7-8 m teklif gelse satmayı düşünür yönetim
Lyon 10 teklif etmiş, reddetmişiz
Tüm yorumcular youtuber oluyor yahu. Adam tek maçını izlememiştir Cabezas'ın.
Eljif değil de Vedat'ın 10-15 milyon euroya gideceğine ben inanıyorum.Uefa konusunda Fatih hocaya güveniyorum..Neden anlamak istemiyorsun
O ikisinin bonservisine inanmiyorum ben bu yuzden de kistas kabul etmiyorum
Uefa ya nasil bu kadar guvenebiliyorsun daha ilk turu atlayacagimiz bile kesin degilken