Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
EgbKv6UXkAg1oAJ

Nzonzi :D

Caquereti çagirsaydi keşke

Fifa da kariyer yapıyorum. Aha 2020 model gs size. Oyun bile yönetimin ne mal olduğunu biliyor.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20200827_153624.webp
    Screenshot_20200827_153624.webp
    93,4 KB · Görüntüleme: 191
16 milyona direk satarlar bence. Hoca bile ok der ve gidip Luis Abrami alirlar. Gidip 5 milyon € ya onu alirdin. Onlar 7 milyon $ istiyordu belki 5+10% payla biter o transfer.

Geri kalan 11 milyonla 3-4 transfer yapilir normalde. Birde o rakama giderse maas yükünden kurtulmak icin Belhanda ve Babeli toplam 3 milyona postalarlar.

2si forvet biri ortasaha cenk disinda diger 2 tranfer rakami da ne kadar guvenilir orasini bilmiyorum
Defans oyuncular hep daha az kazandirir ztn o yuzden kiyas yanlis
Eljif ve Vedat ne yaptı ligde?Marcao ve Luyindama'nın istatistikleri hep iyi.Uefa performansları da piyasalarını arttırır..

Eljif ve Vedat ne yaptı ligde?Marcao ve Luyindama'nın istatistikleri hep iyi.Uefa performansları da piyasalarını arttırır..

Neden anlamak istemiyorsun
O ikisinin bonservisine inanmiyorum ben bu yuzden de kistas kabul etmiyorum
Uefa ya nasil bu kadar guvenebiliyorsun daha ilk turu atlayacagimiz bile kesin degilken

Neden anlamak istemiyorsun
O ikisinin bonservisine inanmiyorum ben bu yuzden de kistas kabul etmiyorum
Uefa ya nasil bu kadar guvenebiliyorsun daha ilk turu atlayacagimiz bile kesin degilken
Eljif değil de Vedat'ın 10-15 milyon euroya gideceğine ben inanıyorum.Uefa konusunda Fatih hocaya güveniyorum..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt