Hakan Türkoğlu
Parçalı Üye
- 2 Nisan 2011
- 3.771
- 3.952
- 1.413
Tüm yorumcular youtuber oluyor yahu. Adam tek maçını izlememiştir Cabezas'ın.
İzleyeceğim ama muhtemelen abone olmayı unuturum..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eljif-Vedat-Cenk gibilerin 18-30 milyon euro bonservis getirdiği yerde bu bonservisler Marcao ve Luyindama için az..
Kaynak nedir
Eljif değil de Vedat'ın 10-15 milyon euroya gideceğine ben inanıyorum.Uefa konusunda Fatih hocaya güveniyorum..
Tweet'te medico falan diyor ya kesin sakat bu hala
+bonus eklereyek kabul ederdim ben o teklifi.Galasevgisi (duyum tabi)
aga o iş öyle değil. yerden yere vurmaya gerek yok. elif de vedat da milli takım performansıyla gitti. hadi elife çok diyelim bonsu bana göre de çok ben bi numarasını göremedim ama vedat eder o parayı. avrupada bi forvet için o paralar bir şey değil. milli takımda da baya iş yaptı adam.Eljif ve Vedat ne yaptı ligde?Marcao ve Luyindama'nın istatistikleri hep iyi.Uefa performansları da piyasalarını arttırır..
transfer haberlerini böyle takip ediyorum
valla bilmiyom reis olabilirnetflixde oyunculuk kaptı dimi bu herif

Onun yazması için oyuncunun istanbula gelip imzalaması lazım anca o zaman yazar ilgileniyoruz diyeGülperiden ses soluk yok mu?
Hakkaten sapın ucunu tuttuk galiba. Geçmiş dönemlerde az da olsa para varken beceremiyorlardı, şimdi para yok bu kabiliyetsizlerden transfer bekliyoruz.
Geliyor : Óscar Cabezas