Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eljif-Vedat-Cenk gibilerin 18-30 milyon euro bonservis getirdiği yerde bu bonservisler Marcao ve Luyindama için az..

Zaten elemizdekileri değersizleştirme konusunda üstümüz yok. Ne yapacaksın minimum düşük ederini.. Galatasarayın en iyi 3 adamından birine 6-7m değer biçiyorsak kapatalım kulübü

Eljif ve Vedat ne yaptı ligde?Marcao ve Luyindama'nın istatistikleri hep iyi.Uefa performansları da piyasalarını arttırır..
aga o iş öyle değil. yerden yere vurmaya gerek yok. elif de vedat da milli takım performansıyla gitti. hadi elife çok diyelim bonsu bana göre de çok ben bi numarasını göremedim ama vedat eder o parayı. avrupada bi forvet için o paralar bir şey değil. milli takımda da baya iş yaptı adam.

Gülperiden ses soluk yok mu?

Hakkaten sapın ucunu tuttuk galiba. Geçmiş dönemlerde az da olsa para varken beceremiyorlardı, şimdi para yok bu kabiliyetsizlerden transfer bekliyoruz.

Bi yerde Mustafa Muhammed diye birini istediğimizi okudum. Zamalek diye bir takım da oynuyormuş.

Gülperiden ses soluk yok mu?

Hakkaten sapın ucunu tuttuk galiba. Geçmiş dönemlerde az da olsa para varken beceremiyorlardı, şimdi para yok bu kabiliyetsizlerden transfer bekliyoruz.
Onun yazması için oyuncunun istanbula gelip imzalaması lazım anca o zaman yazar ilgileniyoruz diye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt