Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
başak ve fener maçlarında puan kaybettikten sona alın o orta sahaları bilmem ne yapın. Bize lig başlamadan önce gelmeleri lazım sonra adaptasyon sorunu yaşadılar cart curt bahaneler üretiyorsunuz

Bu Óscar Cabezas'ı neden alıyoruz diye düşünüyorum da Marcao & Luyindama ve Cabezas ile üçlü stoper oynamak pek mantıklı gelmiyor bana. Luyindama ortada oynasa sağ stoper kim olacak haydi Luyindama sağda oynadı diyelim ortada 1.80 lik Cabezas oynayamaz veya Marcao kesinlikle o ortadaki stoper olamaz

Marcao veya Óscar Cabezas 'tan birisini ön libero olarak kullanacağız desem yine mantıklı gelmiyor bana

Bir tek ne olur Marcao satılmış ise Óscar Cabezas onun yerini doldurmaya geliyorur tıpkı Telles&Carole transferi gibi ama 1.5 yıldır resmi müsabakalarda oynamayan adamı alıp 10 gün sonra lig maçlarında kullanacak mıyız ?

Tamam eyvallah videolardan gördüğümüz kadarıyla sert hamleli /güçlü bir stopere benziyor da 1.5 yıl futbol oynamamasına sebep olacak kadar büyük bir sakatlık neydi ? veya kalıcı bir hasar bıraktı mı ? bunları araştırmışızdır umarım

Galatasaray, Seri’yi 1 yıl kiralamak için Fulham’a teklif götürdü.
Fulham 1 yıllık kiralama için istediği bedeli 2 milyon euroya düşürdü.
Galatasaray Babel önerisini sundu.
Görüşmeler bu hafta hız kazanacak. (Nexus Sport)

Galatasaray, Seri’yi 1 yıl kiralamak için Fulham’a teklif götürdü.
Fulham 1 yıllık kiralama için istediği bedeli 2 milyon euroya düşürdü.
Galatasaray Babel önerisini sundu.
Görüşmeler bu hafta hız kazanacak. (Nexus Sport)

hay serisine ya başka adam kalmadı şunun peşinde koşuyolar bi bok oynadıgı da yok

Her geçen gün umutlarım azalıyor

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yaklaşıyor yaklaşmakta olan.
3 dakika...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt