Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

:crushed:

Bunun yapılabilmesi için ilk önce kulübün kendi taraftarının oyuncuya tüm sosyal platfaormlarda küfürler etmemesi, kötülememesi, her haberin paylaşımın altına çöp dememesi de lazım tek suçlu yönetim değil bunları yapanlarda bir o kadar suçlu kulübün kendi taraftarı oyuncunun itibarını her yerde bok etsin sonra neden teklif gelmiyor neden acaba?
Yalniz taraftarin yaptığı yanlış da yönetim de sütten çıkmış ak kaşık degil çöp adamları takıma dolduruyorsun sonra taraftar sövüyor kötülüyor oluyor. Alma kardeşim boktan adamları o zaman tabi bu dediklerim hepsi için gecerli değil ama geneli öyle yani

Birileri Apo'ya söylesin 50 gün kalmadı 20 gün kaldı. 20 gün sonra maçlar başlıyor. O maçlarda alınacak puan kayıpları sizin vebalinize.
Beşiktaş'ta Avrupa maçı sonucuna göre forvet alacaktı. Gerek kalmadı...
Bizimkilerde ilk 3 hafta sonucuna göre transfer yapıp yapmayacaklarına karar verecek olabilirler :sleep:

Yalniz taraftarin yaptığı yanlış da yönetim de sütten çıkmış ak kaşık degil çöp adamları takıma dolduruyorsun sonra taraftar sövüyor kötülüyor oluyor. Alma kardeşim boktan adamları o zaman tabi bu dediklerim hepsi için gecerli değil ama geneli öyle yani
Ya Falicao Ya istifa diyen taraftardı sonra o adama küfür etmeye başladılar. Diagne geldiğinde maliyetine laf edildi belki ama oyuncu için neredeyse herkes sevinmişti ama sezon bitmeden tüm sosyal platformlarda adamı çöp ilan eden ve değerinin düşmesinde baş etmenlerden biri taraftar tepkisiydi Marcao'ya bile küfürler eden taraftarımız var yönetim tabi ak kaşık değil ama tek suçlu onlarda değil Fatih hocanında hatası var mesela oyuncu değerini bulduğu anda satılmalı Belhanda için 8 milyon dolarlık teklif geldiğinde adamda gitmeyi kabul ettiğinde onu bırakmayan Fatih hocaydı şimdi takımda istemiyor ama talibi yok adamda gitmiyor bunda da yönetime suçlu diyoruz zamanında Ndiaye'yi satmışlardı hatta Fatih hocaya rağmen sattı dediler iyi ki satmışlar yoksa şimdi Ndiaye'de Belhanda gibi elimizde kalmıştı belki. Demeye çalıştığım satmayı bilemeyen sadece yönetim değil yönetim, taraftar ve Fatih hoca herkesin bunda payı var.

Ya Falicao Ya istifa diyen taraftardı sonra o adama küfür etmeye başladılar. Diagne geldiğinde maliyetine laf edildi belki ama oyuncu için neredeyse herkes sevinmişti ama sezon bitmeden tüm sosyal platformlarda adamı çöp ilan eden ve değerinin düşmesinde baş etmenlerden biri taraftar tepkisiydi Marcao'ya bile küfürler eden taraftarımız var yönetim tabi ak kaşık değil ama tek suçlu onlarda değil Fatih hocanında hatası var mesela oyuncu değerini bulduğu anda satılmalı Belhanda için 8 milyon dolarlık teklif geldiğinde adamda gitmeyi kabul ettiğinde onu bırakmayan Fatih hocaydı şimdi takımda istemiyor ama talibi yok adamda gitmiyor bunda da yönetime suçlu diyoruz zamanında Ndiaye'yi satmışlardı hatta Fatih hocaya rağmen sattı dediler iyi ki satmışlar yoksa şimdi Ndiaye'de Belhanda gibi elimizde kalmıştı belki. Demeye çalıştığım satmayı bilemeyen sadece yönetim değil yönetim, taraftar ve Fatih hoca herkesin bunda payı var.
Özür dilerim Belhanda'yı satamadığım için.

1 elemeden isvecden hammarby ve Malmö tur atlamak özere, rakip olarak cikarlarsa ve orta saha transferi gelmese onlara karsi tur atmak50% 50%

Cabezas'ın menajeri hesap fake demiş
Konuşmaya devam ediyor anlaşma iddalarını yalanlamış.Hesapta mevcut

Adam Cali'deymiş

Ayrıca geçen sene Nzonzi, Seri, Lemina, Falcao geldiğinde herkes havalara uçtu. Başkanın fotoğrafları paylaşılıyordu. "Yeter mi, daha alayım mı?" diye.
Şimdi herkes transfer yok, her sene aynı işkence diyor. Çabuk unutuyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt