Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Premier ligin en alt seviye takiminda 18 e giren girmeyen her oyuncu kondisyon olarak turkiye ligini donunda sallar heleki united gibi takimdaki idman kalitesini soylemeye gerek yok fred tam bizlik oyuncu ama bizim is bilmezler hayatta alamaz

Premier ligin en alt seviye takiminda 18 e giren girmeyen her oyuncu kondisyon olarak turkiye ligini donunda sallar heleki united gibi takimdaki idman kalitesini soylemeye gerek yok fred tam bizlik oyuncu ama bizim is bilmezler hayatta alamaz

Neden alamasın seriyi leminayı nzonziyi falcaoyu başkalarımı aldı

Ne kadar saçma bir düşünce yaw? FFP varmış, satmadan oyuncu alamıyormuşuz... Satın o zaman. Biz mi oyuncuları pazarlayacağız? Gol kralı Gomis'i 6 milyona verenler, Arapların taptığı Maicon'u 1.5 milyona verenler biz miyiz? Sadece almada değil satmada da beceriksizsiniz!

Dikkate almayın bu adamı eleştirdim diye engellemişti beni gs tarihinin en beceriksiz yönetimi

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

1 saat forma girmedik transfer canavarı Abdürrahim Albayrak hemen Fred & Lerma orta sahası kurmuş :asd:

3.hafta gs 1-0 fb
58' belhanda
60eac2df49d5bdcc7faa7c9a7f51b0d7.gif

Bizim veremeyeceğimizi nereden çıkardın ben onu anlamadım. Fenerbahçe maaş verebiliyorsa biz hayli hayli verebiliriz. Hadi Fenerbahçe'nin başkanı ve yönetimi cebini açtı sonuna kadar ama biz de iş zora düşünce para bulup futbolcuların maaşlarını verdik her zaman. Mert Hakan bizden maaş alamayacağı için bize gelmeyip Fenerbahçe'ye gittiyse Allah akıl fikir versin kendine. Bizde azalan giderlerle birlikte maaş ödemesi problemi olmayacağı çok belli. Şampiyonlar Ligi gelirleri gitti evet ama bizim de maaş bütçemiz bayağı aşağı çekildi.
Kısmen katılıyorum bizde misal fenere göre çok daha fazla zengin iş adamı unlut var ama destek olmuyorlar kulübe cekemiyoruz mert konusunda ise aynı fikirde yok mert ve Emre'ye biz bir anlaşma sunduk maaş imza parası vs ama biz anlaşmaya uymadik üstüne aynen gomiste olduğu gibi indirim yaparmisin dedik adamda buna kızdı ben 1 kazanacakken onu vermiyorlar üstüne indirim istiyorlar dedi ve fenere gitti Emre'nin farkı emre sözünde durma dışında indirimide kabul etti duygusal düşünmeyen çoğu kişi mert gibi davranırdı zaten anlaşmaya uysaydik imza parasını verseydik mert gitmezdi bizde maaş ödemesinde sıkıntı olmaz normalde ama takımda 10 civarı çöp var onlara verdiğimiz havadan 20milyon var ve ben para yok derken esas demek istediğim transfer için para yok trasnfer yaparken karşı tarafa belli miktarda teminat verirsin bizde bu teminatı apo ve başkan veriyordu onlarda bitti o yüzden oyuncu alamıyoruz satış yapamadanda alamayiz bunlar gerçekler işte güçlü ve zengin yönetim böyle zamanlar için lazım yoksa fenerinde kasa bomboş ama adam cebinden akıtıyor parayi

Neden alamasın seriyi leminayı nzonziyi falcaoyu başkalarımı aldı
Rahmetli kemal sunalin lafi geldi aklima
Ben zamansiz gelen paranin icine sicarim o yuzden tuvalet yaptirdim birlikte sicalim diye

Zamansiz yapilan transferi alsinlar bi yerlerine monte etsinler hic bir ise yaramaz nzonzi daha once gelse takimla tatktik calissa belkide yol yakinken baska duzene gececektik Lemina degilde baska oyuncu alacaktik aldim demekle olmuyor bu isler

Arkadaşlar Fred gecen sezon 37 maça çıkmış rotasyon oyuncusu bile diyemeyiz. Manu neden kiralasın hadi Lerma bi alt lig olduğu icin gelme ihtimali var.(zor da olsa) Ama fred hayali kurmayın.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt