Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ffp falan bahane. Elimizde şu an 1.7 bütçe var kullanabilecek. 2 tane orta saha çok rahat toplamda 2.5 milyona kiralarsın. Sekidika ve ozonwor kiralık yolla yıllık ücretleri ver yolladığın takım sana kiralama ücreti verir Diagne ve babel olayı gibi. Yapmak istersen çok rahat yaparsın ama albayrak ve cengiz çapsız. Dünyada 3-5 adam kalmış gibi sürekli aynı isimler. Bir sürü sözleşmesi elinde olan orta saha var 1 tane öyle al 1 tanede 2 milyona kirala. Seçenek çok ama çapsizlar tarafından yönetiliyoruz. Nedir seri sevdası 2.5 kiralama boşverin o zaman bütçeye uygun adam alın.

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adam akıllı izlediğimiz en son orta saha. Ayrıca Belhanda gibi alır paramı yatarım demedi yıllık 3.3 milyon euroyu bırakıp, uefa kupasını kazandı. Son sezon kötü olmasına rağmen 32 yaşında 4.5 milyon euro bonservisle gitti.

SM-G770F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Demek Adam sadece Para icin degil Galatasaray ve Futbol icin gelmis, gercekten cok iyi bir Futbolcuydu.

iyi yerden frikik kazandılar moder yazacak gibi bakalım
barajdaki adama carptı adam bayıldı gol olurdu sanki
Adsız.webp

Bizim yönetim de güçlü sen bakma. Onlarda Ali Koç hariç hepsi boş adamlar. Apo falan para bulur istese. Bitmiş falan değil. Hükümetle bu kadar güçlü ilişkileri olan adam biter mi hocam? Para konusunda falan indirim istediysek iyi yapmışızdır ama ben indirim istediğimizi sanmıyorum. Fenerbahçe daha fazla maaş önerdi. Bizden de o meblağlara çıkmamızı istedi Mert ve biz de kendisine çıkamayacağımızı belirttik. O da para için Fenerbahçe'ye imza attı. Olay teminat veya maaş sorunu falan değil yani. Yoksa maaşa ekleyip imza parasını yine de verirdik parasını. Emre Kılınç nasıl azcık bekleyip parçalıyı giydiyse kendisi de giyerdi. Bomboş bir adammış işte belli ki para yüzünden Fenerbahçe gibi boş bir camiaya katılmayı seçtiğine göre.
kesınlıkle dogru fenerlıler bile koç olmasan batıgız diyorlar ki kocun bu yıl seçim senesi o yuzden açtı kesenın agzını bir daha nah açar

ben herzaman söyleyürom bu ülkenin aristoktrat kesımının cogunlugu bizden kökenleri hep liseli ali sabancı misal koyu galatasaraylı ama adamı kulube cekemiyoruz yahu enka holdingin eski patronu rahmetli şarık tara evine bayrak asan bir adam ogluda öyle ama biz enkadan zırnık alamıyoruz misal

bunlar gbi yüzler var yüzler
liseye cok kızıyorum fosiller yüzünden ama diger kulüplere göre üyeleri çer çöp olmayan kaliteli üye secen tek kulubuz fenerin üyelerini anlatmama gerek yok
ama bu yönetım miadını doldurdu düşün 3 yıl icinde 1 kez bile hocaya zamanında kadro teslim edilmede hep son güne bırakıldı suçu ne bu adamı?
hoca apoyu sevmese ve baskanın saglık durumundan dolayı vicdan yapmasa bnce coktan secım lafını kullanırdı

Ndiaye bugün istesen en fazla 500 bine kiralarsın. Yanı seçenek çok fazla. Albayrak son gün beklesin. Sanki son gün bedava veriyorlar.

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

muhabirlerin yönetime yakin olmalari pek anormal degil bence mesela liverpool'da üc tane muhabir var (reddy, pearce + 1) liverpoolun basin sözcüleri gibi twit atiyorlar

yönetime sallayip bilgi alacak degiller

serdar sarıdağda bıraksın allah aşkına ölü taklidiymiş fırtına öncesi sessizlikmiş vs
geçen sene apo bjkya imzaya gitmiş aynı muhabbeti yapıyordu fb fırtına öncesi sessizliğe yattı apoyu son anda alabilir vs diye.
anca millete umut satıyorlar boş boş konuşup

Kormac Oscar Cabezas'ın menajeri degil
Cabezas'ın haftasonu sağlık kontrollerinin ardından Galatasaray'a imza atacak.

ortasahasız lige girersek kör topal gideriz ama kanatsız girersek gol mol atamayız taraftaar bize izin versine döner olay

Apo mümkünse transfer yapmasın.
Floryada iki şaka yapsın , oyuncularla sohbet etsin , kulüp işlerine karışmasın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt