Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Diagne'den bu sene umutluyum. İlk geldiği zaman verilen bonservisten dolayı herkes çok büyük beklentiye girdi ve bunun altında ezildi. Şimdi ise kimsenin bir beklentisi yok. Biraz da akıllanmışa benziyor. Bu sene gol şov yapacaktır diye düşünüyorum 😇

Oyle bir yetkinligi yok.

Bizde pen6 disinda bos kaleye falan gol atabilir. Calim yok, hiz yok, o boyina ragmen kafa golu icin yeterince sicrayabilme yok, hic bisey yok herifte.

Lerma Coulibaly onlerine birde duran top kullanabilen adam gelse muazzam olur ama Lerma coulibaly muazzam bir ikili olur gibime geliyor insallah ikisinide aliriz param kalsa hakan arslanida alir yedege yazarim

Lerma Coulibaly onlerine birde duran top kullanabilen adam gelse muazzam olur ama Lerma coulibaly muazzam bir ikili olur gibime geliyor insallah ikisinide aliriz param kalsa hakan arslanida alir yedege yazarim

O yuzden bi 10 numara şart. Duran topta sifiriz resmen. Omerle belhandanin kullandigi duran toplardan sonra kontradan gol yeme rekoru kirdik. Duran toplarimiz sadece kendi kalemiz icin gol sansi yaratiyor!

O yuzden bi 10 numara şart. Duran topta sifiriz resmen. Omerle belhandanin kullandigi duran toplardan sonra kontradan gol yeme rekoru kirdik. Duran toplarimiz sadece kendi kalemiz icin gol sansi yaratiyor!
Aynen oyle duran top atacak adam kesin sart ever banega alsaydik sorun cozulmustu o tip bir adam lazim eldeki en iyi adam akbaba halimiz ortada

Anlaşılan oyunculardan bir tanesi Seri olmayacak ise, ilk maça Taylan-Ömer orta sahasıyla çıkacağımız garantilendi bugün itibariyle.
Seri olmasin zaten bi zahmet Taylan Omer kosar basar mucadele eder en azindan rakibi bozar Seriden iyidir.Seri gelecegine kimse gelmesin daha iyi.

Aynen oyle duran top atacak adam kesin sart ever banega alsaydik sorun cozulmustu o tip bir adam lazim eldeki en iyi adam akbaba halimiz ortada

Yani iste o yuzden ben biraz sakince beklemekten yanayim.

Bu yonetim ve teknik ekip Banega-Fernando-Lemina orta sahasi planlamisti. Nitekim o 2 li 1 hafta evvel uefa kupasi aldi. Bu orta sahayi planlayan yonetim mensah , mhy gibi siradan topculara oturma organlari ile guler ve haklidirlar.

Eminim bizlerden cok daha fazla dusunup dogru adamlarin pesinde kosuyorlar.

O Banega nin kullandigi her duran top inter ceza sahasina atom bombasi gibi dusuyordu.

Bizim belhanda, omerin kullandiklari çatapat seviyesinde bile degil! Belhanda geldiginden beri tslnin bile acik ara en kotu duran top kullanan takimiyiz!

Son düzenleme:
Orta saha transferleri önümüzdeki sezonu netlestirecek birde maç sayısının fazlalığı devreye giriyor kadro kesinlikle geniş tutulmalı ...

mbaye diagne

• 4472
    2020-2021 sezonu yaz transfer dönemi bitmeden kendisi için en az 10 milyon euroluk bir teklif geleceğini düşünüyorum.
    bu bilgi değil, sadece hissiyat...
    çünkü diagne’yi satma gibi bir düşüncemiz yok, takımda kalacak ve kalmasını istiyoruz.
    hayatın akışı bana öyle hissettiriyor.
    28 Ağustos 2020 12:44 · gurrpegi

2ekim teklif gelir 4 ekim satis islemleri yapilir, sezona gene forvetsiz devam ederiz

feguli gibi iş ahlakı 0 bir halısaha topçusuyla 5 yıllık yıllık 4.5 milyondan sözleşme imzalamak nasıl bir gerizekalılık ya
O dönem yapılan sözleşmeler gerçekten çok abartılı Cenk Ergün sihirbaz ilan edildi birde adam resmen bağış yaptı oyunculara ve kulüplerine üstelik aldığımız adamlar genç de değillerdi son ciddi sözleşmelerini yaptılar ...

Belhanda satılsa yerinin dolacağına cidden inanıyor musunuz orta sahada zaten adam kalmamış

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt