Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ: Türk Milli Takımı'na en fazla futbolcu gönderen kulüp Başakşehir'dir. Milli Takımın ilk 11'inde en fazla süre alan futbolcular Başakşehir'in oyuncularıdır. Ülke futboluna en fazla puan kazandıran kulüp de Başakşehir...
Bunlar transfer yapmadi dimi? Şl de averaj takimi olacaklar

En iyi forvetler bizdeyken neden zayiflayalim forvette...ustune kerem ve ali yavuz gibi hem kanat hem forvet oynayabilen iyi sutorler ve son vuruslari iyi olan bebeler var.ogulcan biraz arada kalmis gibi ama o da gezgin forvet gibi oynayabilir

Beni engellemissim ama yine de yazayim :d
Ali Yavuz un son vuruslari cok iyi degil gelistirmesi lazim

Kanatlara Emre ve Arda'yı yazan arkadaşların ihracını gündeme aldık.

Adam gibi Adam Keramettin başkan :tbr:

Emre Kılınç ve Arda Turan hız yapana kadar maç biter zaten. Hangi akla hizmet ediyorlar ki ikisini kanatlara yazıyorlar, anlamış değilim. Keramettin başkanın verdiği tepkiyi anlıyorum. :cigara:

Dorukhan <---> Linnes takası umarım doğrudur, bunların Edirne'nin ilerisinden transfer yapabileceği yok bari ligimizden orta saha alsınlar

ilk kez hayırlı sayılabilecek bir haber vermiş it oğlu it

Bir taraftarımız: "Sence Belhanda bu sezon Galatasaray'dan ayrılabilir mi? İlgilenen takımlar var mı?" Manu Lonjon: "Haftada 1-2 defa Belhanda dedikoduları çıktığında mesajlarınızı cevaplıyorum. Mesela Suudi Arabistan'da sezon henüz bitmedi. İşler değişebilir."

Belhandanın gideceğini düşünmüyorum giderse sadece Babel kiralık olarak gider Transfer edilirse de Seri transferi olur. Lige mevcut kadro ile başlanacak ise de Belhanda değerlendirilmeli.

EggFdpcU0AE4A5I

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt