Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mbaye diagne

• 4472
    2020-2021 sezonu yaz transfer dönemi bitmeden kendisi için en az 10 milyon euroluk bir teklif geleceğini düşünüyorum.
    bu bilgi değil, sadece hissiyat...
    çünkü diagne’yi satma gibi bir düşüncemiz yok, takımda kalacak ve kalmasını istiyoruz.
    hayatın akışı bana öyle hissettiriyor.
    28 Ağustos 2020 12:44 · gurrpegi

2ekim teklif gelir 4 ekim satis islemleri yapilir, sezona gene forvetsiz devam ederiz
hissiyat mı hadi abi ya duyum varsa ver yoksa boş yapma

geçen sezon emre mor, jimmy, ahmet, selçuk 25 milyona yakın para kazandılar ama katkı sıfır.
sıfır katkıyı! atalay, emin, yunus ve ali yavuz da verirdi.
kimse ozan gibi bir anda yıldız olmalarını beklemiyor ama sıfır katkıyı! bedavadan biraz daha pahalıya yapabilirlerdi.
taraftarın anlatmak istediği budur.
28 Ağustos 2020 13:01 · gurrpegi

Bonservisle Dorukhan, Berat Özdemir, Kiralık olarak Lerma ve Onyekuru'ya ben tamamım. Transferi kapatabiliriz bunlarla.
Onyekuru çok memnun halinden.

Monaco TD'si de memnun. Ligdeki en iyi 2 kanat oyuncusu bizde diye röportaj veriyor. Onyekuru ve Gelson için. Onyekuru da Monaco'ya geri dönünde evime geldim tarzı açıklamalar yapmıştı.

Onyekuru işi mümkün değil bence.

1598611986971.webp

Gene mi yok dransfer

Dorukhan <---> Linnes takası umarım doğrudur, bunların Edirne'nin ilerisinden transfer yapabileceği yok bari ligimizden orta saha alsınlar
tinercılerın sıcak paraya ihtiyacı var bence balon haber

bu transfer dönemınde hocanın bu denlı sessiz ve tepkisiz kalmasını anlamadım yönetim hiçbirşey yapmadıgı halde hala susuyor

hoca saglam bir tepki koysa haftasna kalmaz secım olur

İdeal 11 büyük ölçüde belirlendi... Savunmada Elabdellaoui, Marcao, Luyindama, Saracchi; ön liberoda Donk; kanatlarda Emre, Arda, forvette Falcao, arkasında Feghouli olacak.

Ali Naci Küçük
Yanı senaryo yine aynı olacak büyük ihtimal. Avrupa dan elenir, lige berbat başlarız. Ligin ortasında hoca istifa eder.

Chelsea çok güzel bi kadro kurdu ama yine de city ve lpoolu geçemezler bence
Geçen seneki o imkanlara rağmen takım performansından dolayı Lampard bu lüksü haketti. Umarım bu kadroyu da geçtiğimiz sezon olduğu gibi çok güzel yönetir ve PL Champ olurlar.

Ünlü futbolcuların başarılı TD olmasını istiyorum artık ben.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt