Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tam büyük takım oyuncusu işte, hiçbir şey yok ama gol var.Gelmiş geçmiş en golcü yabancı oyuncu.Özetle Mario Jardel'de ne varsa onda da o var, eksisi davranış bozukluğu olması.
Tam tam kaleciyle karsi karsiya kalip topa vurmak yerine penalti almaya calisip onuda beceremeyen oyuncu barcelona liverpool hepsi ister tam buyuk takim oyuncusu uc hafta veriyorum uc hafta oynasin hepiniz soveceksiniz o gunu bekliyorum

Bu hafta kesin biri geliyor diye bende götümden uydururum. Sosyal medyadan bir ibnetor duyumcunun twitlerini paylasmaniza gerek yok. Sahte, isimsiz hesaplarla algi yapiyorlar. Sizde bunu yiyorsunuz.

14 gün sonra ligde ilk macimiza cikacagiz. Bilmem günleri sayabilen var mi? Yaziklar olsun böyle vizyonsuz, capsiz, Fener sampiyon olsun diye hamle yapmayan yönetime. 24 Temmuz'da ligin son maci oynandi. 1 ay 4 gün gecmis. Hala 5 oyuncu eksik. Bonservissiz 2 oyuncu disinda takima takviye yapilmamis.

Ahmet Calik, Martin Linnes, Sener Özbayrakli, Younes Belhanda, Ryan Babel, Sofiane Feghouli ve Jimmy Durmaz satilir diye daha bekleyin siz. Bunlar 1 euro transfer geliri elde edemez.

Güya Ali Yavuz Kol ve Yunus Akgün'e teklif varmis. Var var, kesin öyledir.

Kulübe ihtarname cekip milyonlarin gözü önünde mac satan iblisleri bile satamadilar.

Bomboş yorum olmuş, kusura bakma.

O yok, bu yok, şu yok... Maşallah hiçbiri yok ama bizim ligde 49 maçta 42 gol 5 asist, teneke bağlayıp yollandığı Belçika Ligi'de 18 maçta 10 gol 1 asist, toplam kariyerinde ise 151 maçta 83 gol 16 asist yapmış.

Maşallah, hiçbir yeteneği yok ama bunları yapmış. Bir de yetenekleri olsaydı neler yapacaktı demek ki.

Olmadığını iddia ettiğin özelliklere gerçekten de sahip olmasa bu herif futbolcu olamazdı, 1.

Bir futbolcunun hangi klasmanlardaki takımlarda oynayabileceğini futbolcu olmak için gereken yeteneklerden ne ölçüde sahip olduğu belirler, bu da 2.

Diagne Onyekuru kadar hızlı olsa Liverpool'da filan oynardı zaten. Ama tutup da adama hız yok dersen gülerler.
Evet ne hikmetse suruyle gol atmis belcikada bile istenmemis kadro disi kalmis bizde istenmemis kasimpasa haric basarisi yok attigi gollerin bir kismi penalti diger kismi biri getirsinde atayim topu alip adam gecip koseye vurdugu gol hatirlamiyorum sende zaten falcao var ayni tip bir forvet fazlalik adem buyuk bunu donunda sallar

Süleyman Rodop'u elestirmenize gerek yok. Adam kendisine bizim yöneticiler tarafindan söylenen yalanlari sosyal medyadan duyuruyor. Artik bu yalanlari Rodop bile duymak istemiyordur. Inanmaz ki. Abdürrahim'e kalsa 2 forvet aliyordu. 0 forvet aldi. 3 orta saha lazim. Bu mantiga göre 0 veya 1 orta saha alirlar. Baska bir hamle olmaz.

Frikik oldugunda zerre heyecanlanmiyorum su takima duran top atacak bir adam atin duran topu iyi atarsan en az 30 gol atarsin omer bile 12 13 asist yapti rezil kullanirken duran top cok onemli silah fenrdr sosa bjk ta laic ve mensah var bizde omer bayram belhanda

Tam tam kaleciyle karsi karsiya kalip topa vurmak yerine penalti almaya calisip onuda beceremeyen oyuncu barcelona liverpool hepsi ister tam buyuk takim oyuncusu uc hafta veriyorum uc hafta oynasin hepiniz soveceksiniz o gunu bekliyorum
Renktaş işte mental soruna bir örnek daha.Yönetim, teknik heyet de bir zahmet kendine iş edinsin de adamın bu sorunları aşamasında gerekli tedbirleri alsın, örneğin sosyal medya yasağı başta olmak üzere psikolojik destek, danışmanlık hizmetleri vs.ne gerekiyorsa yapsın ki oyuncu da sahada performans versin.Maalesef bazıları da böyle oyuncu, istemem demek kolay ama yerine gelenlerin ne performans verdiği de ortada.

3 gün sonra hazirlik macimiz vardi iptal edilir herhalde

Buna tamam olmayan Galatasaray'lı hayal dünyasında yaşıyordur zaten.

lermayı geçiyorum diğer üç oyuncuyu istemediğimiz zaman hayal dünyasında yaşıyorsak vah bizim halmize.

benimde görüşüm nacizane tavsiyem Galatasaray taraftarı olarak beklentiyi hiç düşürmeyin.

Ama bu durumun en büyük sebebi Galatasarayı yönetenlerdir.Gerçekten yetersizler.
ben hep iyi niyetliler ama yetersizler diyordum.
fakat transferde bu klübe işi bilenleri getirmeyip hala aynı kişilerin transfer işinde olması iiyi niyetli oluşlarınıda sorgular hale getiriyorlar.

Ajans1905 Kadir, Galatasaray'in onumuzdeki 2 hafta icinde transfer yapmasi imkansiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt