Yiğit Sönmez
Tecrübeli Üye
- 24 Haziran 2019
- 6.733
- 3.991
- 673
Hahagahaghagahqfahgahagahafga
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lige bu kadro ile başlayacağımıza inanmaya başladım.
cagneyı begenenler bi zahmet yazsınlar nesini begenıyor ?
herifte hız yok pres yok,calım yok şut yok ver kac yapayım desen götün kaldıramaz
18 icinde armut gibi agzına top bekler
Kardesim diagne ve falcao ayni tip forvet getirsinler atayim bize elmander sorloth tipi pivot bir adam lazim ozman cift forvet oynariz ama falcao diagne ikilisi ile lige baslarsak en cok formayi adem giyerRenktaş işte mental soruna bir örnek daha.Yönetim, teknik heyet de bir zahmet kendine iş edinsin de adamın bu sorunları aşamasında gerekli tedbirleri alsın, örneğin sosyal medya yasağı başta olmak üzere psikolojik destek, danışmanlık hizmetleri vs.ne gerekiyorsa yapsın ki oyuncu da sahada performans versin.Maalesef bazıları da böyle oyuncu, istemem demek kolay ama yerine gelenlerin ne performans verdiği de ortada.
Abdürrahim'e kalsa 2 forvet aliyordu. 0 forvet aldi. 3 orta saha lazim. Bu mantiga göre 0 veya 1 orta saha alirlar.
Vay beaabelhanda ve babel fesedilecekmiş
Üstad inanalım mibelhanda ve babel fesedilecekmiş
Belhanda nin babelin yerine adam alinamayacaksa ki fesih olursa pars gelmez yerine adam alamaz bu beceriksizler ikiside kalsinbelhanda ve babel fesedilecekmiş
Doktor, trollüğün bokunu çıkartmasan mı acaba? Yine de sen bilirsin ama, sana yakışmıyor bence.belhanda ve babel fesedilecekmiş
Açık konuşmak gerekirse biz bu arabtan para kazanamayacağız. Verelim bonservisini eline defolsun gitsin. En azından maaşından kurtuluruz.belhanda ve babel fesedilecekmiş
Davids'in yeğeni mi bu?
Doktor, trollüğün bokunu çıkartmasan mı acaba? Yine de sen bilirsin ama, sana yakışmıyor bence.
Jardel kaç mac oynadı diagne kaç mac oynadı.Oyun stili açısından en çok ona benzetim, kaldı ki aynı ligde Diagne'nin Jardel de dahil bütün yabancılardan daha fazla gol attığı gerçeği gözümüz önünde duruyor...Shorlöth, Vedat forvet oyuncusu olarak Diagne'neden çok çok iyi oyuncular ancak Diagne hepsinden fazla gol atar.