Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belhandanin maaşı biz ödeyecez diyip kiralık girdisi göstererek kiralayin bari yalandan

Babeli de feshedin gitsin

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Jardel kaç mac oynadı diagne kaç mac oynadı.
Diğer saydigin isimler onun kadar atmadı ama takım oyununa katkısı oldu.
Atıyor diyorsunuz da attığı gollerin yarısı penaltı zaten madem bu adam leblebi gibi gol atıyor neden talip yok varsa da neden teklifler düşük.
Dediğim gibi Avrupa takımları mental sorunu olan oyuncuyu istemiyor Balotelli gibi.Diagne'de Asya'ya gitmek istemiyor, zaten Çin'den geldi.

Gelecek haftaya 2 transfer yapmazlarsa, Marcaoun gidecegi belli. Onu 15e satarsak, Belhanda ve Babeli cok düsük rakama yollarsak taraftarin tepkisi cok asiri olmaz düsünüyordur yönetim.

Babeli o zaman bedavaya (ya da imza parasinin 1 milyonunu geri aliriz ve bunu bonservis olarak göstereriu) yollarlar, Belhandayida artik 2 milyona bile salmayi kabul ederler.

Sonra Rodop cikip camiamiz tek 2 milyon kar yapmadi, 7,85 milyon(5,85 milyon maas aliyor ikisi) kar yapti daha ne istiyorsunuz diye tweet atar.

Diagne'yi sadece bizdeki yarım sezon performansı nedeniyle böyle görüyorsunuz.Yetenek bakımından Diagne'nin Jardel'den eksiği yok hatta fazlası var.Bu sayede de Juventus kadrosuna bile dahil oldu.Ancak mental sorunları nedeniyle (sapıklik hakarete girer;genelde fakir toplumdan yetişmiş oturmuş kimliği olmayan eğitimsiz kişilerin modern dünya içindeki bocalama sorunu, hazımsızlığı diyebiliriz) Çin'e gitti, sonra Türkiye macerası vs... Jardel'de 28 m dolara alındı ancak üst düzey bir lige transfer yapamadı hiç bir zaman saydığınız eksikliklerden dolayı...Burada asıl sorun bir transfer yaparken Bayern Münih gibi sadece oyuncu yeteneğine bakilmamasi gerçeği (Örnek:Sergen Yalçın'in Bayern e transfer hikayesi). Maalesef başarılı bir transfer komitemiz olmadığı için Belhanda, Feguli,Arda,Diagne, Babel gibi bir sürü mental sorunu olan oyuncuyu kadroya katıyoruz,sonra bu kadro-bu kalite nasıl başarılı olamıyor diye yakiniyoruz.Umarim bu transfer döneminde benzer hatalar yapmayız.

Hahahaahhahahahahaha.

Jardel denen masif strikerla , avrupa gol krali ile çapsiz pen6 krali diagnenin karsilastirilma curetinin de gosterildigine taniklik ettik, hem de GSC de!!

Fazlasi da varmış bide!! Allah akil fikir versin!!

Zeka kirintisi olsaydi Babel'e 3 degil 1 senelik kontrat yaparlardi. Jimmy Durmaz bile 3 sene imzalamisken kime ne anlatiyoruz ki gerci.

Transfer komitesinde biraz beyin olsa böyle rezillikler olmazdi. Ederinin cok üstünde para alan, Arap sermayesi disinda hic bir yerde bir karsiligi olmayan oyunculari doldurdular.

Yönetim son senesi olduğunu biliyor ve parasını geri zor alacagi için kasa kolaylığı sağlamıyor diye bir varsayım da bulunmuş sözlükten biri.

Dursun denen i*ne bile seçime giderken kasada 20-25 milyon Euro bırakmıştı sonuçta hepsini aldı gecikmeli de olsa.

Sen en önemli zamanda elini taşın altına koymayacaksan Galatasaray sayesinde gündeme gelip ikili ilişkiler kovalayıp 3-5 milyonun hesabını yapacaksan ne işin var koca kulibun başında.

Galatasaray Türkiye'nin en büyük markası başkanın aponun adını bilmeyen yok istedikleri zaman rte dahil herkesle görüşüp reklam yapıyorlar iş eline cebe atmaya gelince yok olmaz.

Jefferson Lerma-Berat Özdemir-Dorukhan Toköz-(Sol ayaklı genç bir 8 numara)-Sağ kanat için Jens Petter Hauge alıp gelsinler ben fitim.

Zeka kirintisi olsaydi Babel'e 3 degil 1 senelik kontrat yaparlardi. Jimmy Durmaz bile 3 sene imzalamisken kime ne anlatiyoruz ki gerci.

Transfer komitesinde biraz beyin olsa böyle rezillikler olmazdi. Ederinin cok üstünde para alan, Arap sermayesi disinda hic bir yerde bir karsiligi olmayan oyunculari doldurdular.
babel de gs 1 yıllık sözleşme teklif etse de gitsem diye bekliyordu zaten?

2+1 mantıklıydı hele de free adamlar nimetken. yarı devrede ingilterede 5 gol 5 asist yapmıştı öyle boş beleş bi adam olarak gelmedi bize ama tutmadı yapacak bir şey yok

Geçen sene Babel gelip ilk hazırlık maçında kafa golü attığında neler neler yazıldığını hatırlıyorum da...

Şimdi neler yazılıyor :asd:

Birçoğunun umrunda değil ama kanat oyuncusu almayacağımıza göre Sekidika'dan faydalanmak zorundayız. Hücum oyuncuları arasında koşucu diyebileceğimiz götünü kaldırabilecek sadece o var Arda&Feghouli beya Bebel filan 3 metre topla mesafe kat edebilecek adamlar değil

Hala ders almamışız hala kanada Arda & Feghouli ikilisini yazanlar var mevcut kadroda kanat oyuncusu olabilecek sadece Emre Kılınç & Sekidika var Arda & Feghouli ikilisi 2014 yılında filan kanat oyuncusu olarak oynayabilirlerdi

Bir de şeye ayar oluyorum Feghouli tamam koşamıyor ama inanılmaz kaliteli diyenler var sanki Pele'den Maradona'dan bahsediyorlar

Besiktas Atletico'nun stoperi Francisco Montero'yu kiralamis. 6.7 milyon euro piyasa degeri var.

mbaye diagne

• 4472
    2020-2021 sezonu yaz transfer dönemi bitmeden kendisi için en az 10 milyon euroluk bir teklif geleceğini düşünüyorum.
    bu bilgi değil, sadece hissiyat...
    çünkü diagne’yi satma gibi bir düşüncemiz yok, takımda kalacak ve kalmasını istiyoruz.
    hayatın akışı bana öyle hissettiriyor.
    28 Ağustos 2020 12:44 · gurrpegi

2ekim teklif gelir 4 ekim satis islemleri yapilir, sezona gene forvetsiz devam ederiz
1 senedir doğru düzgün maça çıkmadı bu adam. kimse gelip 10 vermez. 3-5 arası 1 rakam verilebilir. bu rakama da satılmasına karşıyım ben şahsen. kalsın, yine aynı gol istatistiğine ulaşırsa o zmn 10 ve üzeri bir teklif alabilir bi ihtimal.

babel de gs 1 yıllık sözleşme teklif etse de gitsem diye bekliyordu zaten?

2+1 mantıklıydı hele de free adamlar nimetken. yarı devrede ingilterede 5 gol 5 asist yapmıştı öyle boş beleş bi adam olarak gelmedi bize ama tutmadı yapacak bir şey yok
Yav adam 33 yaşında 1+1 ile gelmiyorsa almayacaksin.2.5 imza parası kap a göre 2.5 maaş ama 3.5 diyen de var bonuslarla.Guzelce çöpe atmış olduk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt