Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emre topsuz koşu yapan bir oyuncu değil. Bize mutlaka bir tane topsuz gol bölgesine koşan kanat lazım.

Hep Onyekuru örneği veriyoruz ama o tarz başka kanat almadık.

Onyekuru'yu Bruma'dan Garry'den ayıran en önemli özelliği gol bölgesine yaptığı topsuz koşular.

Genelde siyahi oyuncularda pek olmayan bir özellik. Onların tarzı daha çok topla hızlı ve kıvrak olmaları oluyor.

Onyekuru o yüzden bana göre çok daha değerli bir oyuncu.

Bundan iyisi olmaz zaten.Muhtemelen tek lerma alınır o da 10 hun sonra
Çok başarılı bir harekat olur
Lerma için 1.250 kiralama bedeli
Berat için 500 kiralama 1.5 satın alma opsiyonu
Dorukhan için linnesi verir iki senelik maaşını biz karşılayacağız deriz kabul ederler muhtemelen
Sol ayaklı bi 8 numara bulabilirse scout coulibally tarzında medyanın ruhu duymadan 1 milyona da onu alırız
Hauge için de 1 milyon kiralama 4-5 civarı da zorunlu opsiyon koyarız
Taş çatlasın 4 milyon euroluk bi hareket alanına ihtiyaç duyarak bu operasyonu gerçekleştirebiliriz bakınca imkansız değil aslında zaten cebimizde 1.750 civarı var belhandayı bi sene kiralayıp 3.300 kiralama bedeli alırız babelden de 1-2 bir şey koparırsak çok zor değil gibi gözüküyo.
Aynı zamanda ben Berat ve Dorukhan'ın ilk 11 kapasitesinde yerliler olduğunu düşünüyorum.

Diagne'de olduğu gibi Belhanda'yı da 3,5 m bonservis 3,30 m euroluk maaşını da biz ödemek kaydıyla ffp'de 6,80 m artıda gösterilebilir,zor değil.Maicon'u da katarsak bu yöntemle ffp'de 8,30 m artıya geçmiş oluruz.

Seri(kiralık)Babel takası-0 m
Kamil Jozwiak 5 m bonservisiyle (malum kulübü nakit istiyor)
6 numara kiralık- 1,8 m
10 numara opsiyonlu kiralık-1,5 m

Seri-Babel takası olmazsa da eşek değilseler Babel'i 2 m satarlar herhalde ya da 2 m karşılığında sözleşmesi feshedilebilir.O 2 m euroyla da iyi bir 8 numara kiralanabilir.

Son düzenleme:
3 gün sonra hazırlık maçı yapacağımız Ümraniyespor, 2 futbolcusunun koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıkladı. Geçmiş olsun.
@Umraniyespor

Marcao'yu tam Avrupa-Başakşehir-Fener serisinden önce satıp, bu maçlar sonrası yerini ihtiyar biriyle doldurmaları şu an yeni korkum.

Tabii ki ligler başlamış olacağı için kafalarındaki orta sahaları da takımları vermeyecek ve kadro dışı oyunculardan kiralık bakacağız.

Bunu yapacaklarına mevcut kadroyla sezona başlamaya razıyım ya para cepte kalır en azından. Bir sene daha ffp ile uğraşmak istemiyorum. Ffp sürecini facia yönetiyoruz :(

Ffp oldugu icin büyük olasikla 2 kira oyuncu ve 2 tane luyindama gibi zoronlu opsiyon oyuncu aliriz

Defansif orta
Orta
Ofansiv orta
Ve hizli zenci kanat oyuncu aliriz

bu adam olsam tüm orta saha diye kuduran salaklari daha da kudurtmak icin bile bile oynamam. elimizde pogba gibi adam var ergenler gibi orta saha diye kuduruyorsunuz. fatih terimin bile orta saha istedigini düsünmüyorum elimizdeki orta saha ligde hic kimsede yok

Donk için taraftarın yaptığı yorum.İste böyle bilgili futboldan anlayan insanlara ihtiyacımız var

Beşiktaş Spider-Man'i transfer etmiş.

spider man.webp

Cagneye çok laf ettim doğru ama şu da gerçek fenerdeki dişlekten çok daha iyi topçu fenerdeki herifin koca sene top indirmekten başka bir numarası yok anca second striker olur ama işte bize gelenler ruh hastası olduğu gibi zırnık kazanamiyoruz

Abdürrahim Albayrak bu kez bahane olarak "Corona'dan dolayi ayarladigimiz hazirlik maclari bile iptal oldu, takimimimiz hazirlanamadi" diyecektir.

3 orta saha, 1 kanat ve 1 bek transferinin yapilmamasini gündemden düsürmek icin böyle bir aciklama bekliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt