Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu transfer donemi bizde scouting departmani olmadigi iyice ayyuka çıktı. Dunyayi izledik halili bulduk

Kartal'dayken de Semih'i oynatmis reis.
Ergun iyi adam ya
Acaba o mi istiyor topculari biz mi rica ediyoruz onu merak ediyorum

Ali Yavuz roportajinda anlatiyor transferini aslinda ama yine tam net degil
" 2019 yazında Galasataray A takımıyla geçirdiğim güzel kamp deneyimimin ardından Fatih hocamın önerisi üzerine Tarsus İdman Yurdu’na kiralık olarak gittim, başlarda yuvamdan geçici olarak olsa bile ayrılmış olmanın verdiği ruh halinden kurtulmak biraz zamanımı aldı. Lakin alışma sürecimin ardından Tarsus İdman Yurdu takımındada güzel bir grafik çizebildiğimi düşünüyorum. Bunuda profesyonel ligte attığım 9 gol ile kanıtladığımı sanırım."

halil ve aytaç gelsede enazından yenı sezonda izleyecek başka bir spor dalı bulsam.

FLAŞ: Fatih Terim, Halil Akbunar için Göztepe Başkanı Mehmet Sepil ile görüştü. Göztepe, Halil karşılığında Linnes'i istedi. (@erman_gonulsen)
20200828_150548.gif

@fatihterim

kasimpasadan fatih'i dilendik diye üfürüyor olabilirler ama bizim yönetime ve hocaya yakisacak isimler
Alsak bile sadece Halil i alip transferi kapatacağız diye bir şey yok ki. Hem 1.5 m felan istiyorlarsa yönetim niye versin gider Coulibaly'e veririz o parayı ya da herhangi iyi bir yabanci futbolcuya.
Şu ffp belası olmasa güzel transferler yaparız ama elimiz kolumuz bağlı maalesef. Nitekim geçen yaz yapilan transferlerden memnun olmayan var mıydı bilmiyorum. Ancak bazıları tutmadı yapacak bir sey yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt