Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Butun gun yoktum, bugun hakkinda bi update vericek bir renkdasimiz varmi?

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro

Orta sahaya transfer yapmak için defansin bel kemiğini satmak ( marcao) yapabileceğimiz en büyük hata olur. Belhanda, Babel ve feghouli gitmesi gerekenler. Bunları gonderemiyorsan takımı dahada zayıflatmanın anlamı yok. Çıkasin transfer yapamıyoruz dersin olur biter.

Butun gun yoktum, bugun hakkinda bi update vericek bir renkdasimiz varmi?

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro

1598654924347.webp

oğulcan sence nasıl üstat çöp mü?

Adam orda yedek oldugu icin izlemeyedim cok ama denk gelip izledigim maclarda begenmedim.
Dengesiz bir kere son vuruslari da net degil. 1 0 a yatarken 88.dakikada oyuna alip kalecinin degajina kosturacagin topcu tam. Rize de oyle kullaniyordu ztn :D
Transfer haberini duyunca uzulmustum ali yavuzun onunu kapatacak diye ki oyle oldu

Adam orda yedek oldugu icin izlemeyedim cok ama denk gelip izledigim maclarda begenmedim.
Dengesiz bir kere son vuruslari da net degil. 1 0 a yatarken 88.dakikada oyuna alip kalecinin degajina kosturacagin topcu tam. Rize de oyle kullaniyordu ztn :D
Transfer haberini duyunca uzulmustum ali yavuzun onunu kapatacak diye ki oyle oldu
BİZ devre arasi garmashi falan alinca garmashi oynatıp bunu yedege cektiler cogu macta, garmash iti bi halt edemedi bu bosuna yedek kaldi ama dedigin gibi kovaliyor falan iyi niyetli yav gencligini yasayamamis herif bizimkiler gibi 22sine kadar altyapida takilmadi 17den beri top oynuyor :D

Profesyonel sözlesmeye sahip 26 oyuncu var. Sunlarin hicbirinden mi topcu olmaz? 6'si kirada. Elimizde 20 tane var.

Kaleciler:
Berk Balaban
Emircan Secgin
Batuhan Sen (Kirada)
Ismail Cipe (Kirada)

Stoperler:
Ercan Sirin
Metehan Baltaci
Isik Kaan Arslan
Gökay Güney (Kirada)
Emin Bayram

Bekler:
Ramazan Civelek (Kirada)
Süleyman Lus

Orta Saha:
Celil Yüksel
Birhan Vatansever
Bartug Elmaz
Atalay Babacan
Erkan Süer
Abdusammed Karnucu (Kirada)
Ferhan Evren (Kirada)

Kanat:
Yunus Akgün
Mustafa Fettahoglu
Mirza Cihan
Metehan Mertöz
Recep Gül

Forvet:
Ali Yavuz Kol
Atalay Yildirim
Erencan Yardimci

Mevki olarak kesinlikle sans verilmesi gereken 2 oyuncu var. Bartug Elmaz ve Süleyman Lus. Orta sahada oyuncu yok. Sol bek alternatifi olarak Tasdemir zaten bir halta yaramaz. Bizim oglan ondan daha kötü olamaz ki? @Sami Karakoç

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt