- 1 Ağustos 2014
- 63.833
- 75.036
- 4.338
Ah be Şino...
Kimlere kaldık . Kimler için vazgeçtik senden.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ah be Şino...
Babeli milli takıma filan almazlar kenksBabel Hollanda milli takiminda yer aliyor, seneye EURO 2021 var yani bu sezon oynayabilecegi bir takimda olmak ister, seni kadroda dusunmuyoruz desen bile yollamak icin yeterli olacak.
Ah be Şino...
Kimlere kaldık . Kimler için vazgeçtik senden.
Hoca niye bunu 11 oynatti yav bugun hem de 2 devre
Babel belhanda maçta uzun süre almaları hayra alamet değil, demekki bu yıl bizimle bunlar
PRA-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
oğulcan sence nasıl üstat çöp mü?Atvde gorecegimiz ziraat kadrosu spoiler
Fatih
Sener Ahmet Donk Emre Tasdemir
Jimmy Taylan Omer Sekidika
Adem Ogulcan
Butun gun yoktum, bugun hakkinda bi update vericek bir renkdasimiz varmi?
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro
oğulcan sence nasıl üstat çöp mü?
Florya'ya yakmaya geldiğinde mesaj at izlemeye gelirim renktaşHalil Akbunar'da gelirse tesislerin önünde kendimi yakarım artık. Saçmalamanın bu kadarı.
Bir de aklıma geldi. Fifa 21'de 3,5 yıldız falan olacağız herhalde.
BİZ devre arasi garmashi falan alinca garmashi oynatıp bunu yedege cektiler cogu macta, garmash iti bi halt edemedi bu bosuna yedek kaldi ama dedigin gibi kovaliyor falan iyi niyetli yav gencligini yasayamamis herif bizimkiler gibi 22sine kadar altyapida takilmadi 17den beri top oynuyorAdam orda yedek oldugu icin izlemeyedim cok ama denk gelip izledigim maclarda begenmedim.
Dengesiz bir kere son vuruslari da net degil. 1 0 a yatarken 88.dakikada oyuna alip kalecinin degajina kosturacagin topcu tam. Rize de oyle kullaniyordu ztn
Transfer haberini duyunca uzulmustum ali yavuzun onunu kapatacak diye ki oyle oldu
3 gun sonra yeniden gelButun gun yoktum, bugun hakkinda bi update vericek bir renkdasimiz varmi?
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro