Can Karabacak
Ulubatlı Souness
- 2 Ağustos 2018
- 33.103
- 21.222
- 1.568
Galatasaray, Enner Valencia’yı transfer eden fenerbahceye Boyner Villarreal’i transfer ederek cevap vermek istiyor. (@ckstatistic)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kime satacan 2'ye?Sen linnesi 2 milyon Euro'ya satacak kulüp bul seni divan kurulu üyesi yaparlar.Linnes’i Beşiktaş’ta görmek istemem.
Kaliteli bir sağ bek, karakterli de. Sakala’yı felan cebinden çıkartır Sergen’in elinde.
haberin doğru olduğunu da düşünmüyorum bu arada.
Dorukhan için devre arasında görüşme yaparsın sene sonu bonservissiz almaya çalışırsın. Linnes’i satalım 1.5-2 milyon’a bana daha mantıklı geliyor. Parasını çıkartmış olur.
.
Galatasaray, Enner Valencia’yı transfer eden fenerbahceye Boyner Villarreal’i transfer ederek cevap vermek istiyor. (@ckstatistic)
Bunları size önerseler kabul eder misiniz ?
Babeli alıp , irfanı verir mi adamlar..
dorukan 300k alıyor , 1.4m'lik linnes'e nasıl verebilir o parayı..
Zahavi'nin istatistikleri de farklı.Zahavinin istatistiklerini söylemiş yanlışlıkla. Fenerliler öyle diyor.
aman aman amanKevin Strootman, Olympique Marseille'deki büyük bir temizliğin bir parçası.
L'Équipe'ye haberine göre Marsilya, Strootman'ın transferini serbest bırakmaya istekli.
Free bir Strooman bizim ligde is yapar gibi
Şaka gibi dün denk geldim neden düşünmüyoruz diye yazdım ilgi varmış. İstediğiniz transfer varsa yazın paylaşayım renktaşlar.