Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
🔥🔥🔥
Galatasaray, Enner Valencia’yı transfer eden fenerbahceye Boyner Villarreal’i transfer ederek cevap vermek istiyor. (@ckstatistic)

Linnes’i Beşiktaş’ta görmek istemem.

Kaliteli bir sağ bek, karakterli de. Sakala’yı felan cebinden çıkartır Sergen’in elinde.

haberin doğru olduğunu da düşünmüyorum bu arada.

Dorukhan için devre arasında görüşme yaparsın sene sonu bonservissiz almaya çalışırsın. Linnes’i satalım 1.5-2 milyon’a bana daha mantıklı geliyor. Parasını çıkartmış olur.
Kime satacan 2'ye?Sen linnesi 2 milyon Euro'ya satacak kulüp bul seni divan kurulu üyesi yaparlar.😁

Galatasaray, Enner Valencia’yı transfer eden fenerbahceye Boyner Villarreal’i transfer ederek cevap vermek istiyor. (@ckstatistic)
.
IMG_20200811_125705.webp

SM-G900FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Forvetsiz stopersiz sol beksiz sezona girdiğimiz çok oldu , bu seferde orta sahasız başlayacağız devre arasına kadar. Kimseyi alamaz bunlar artık iyice netleşti. Oyuncu satmadan alamayız diyor kimi satacaksın acaba elinde ne gitmek isteyen var ne de para edecek bir tane oyuncun.
Luyindama ve marcaoyu bozacaklarsa hiç bozmasınlar şu saatten sonra boş beleş orta saha alıp birde stoper hattını hiç ederler

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bunları size önerseler kabul eder misiniz ?

Babeli alıp , irfanı verir mi adamlar..

dorukan 300k alıyor , 1.4m'lik linnes'e nasıl verebilir o parayı..

Teklifin bütünü Babel+8,4 m+%15 pay yapıyor. Bence yeterli bir teklif. Hatta 5,5 satın almaya bile çıkılabilir ki toplam 9 m para yapar. Ama seneye ödemek gerekiyor. Sorun bunu ikna etmekte. Burada Göksel’i bağlayacak yönetici lazım. Seneye ödemek için Apo ikna edebilir ama bize daha pahalıya patlar büyük ihtimalle
Dorukhan zaten çıkan haber’e istinaden yazdım ama alttada dediğim gibi maaşından bir bölüm ödeyebiliriz Linnes’in. Beşiktaş as sağ beki için yeterli olarak görüyorsa oluru var bu transferin.

5 transferle en az ihtiyac var bana göre. 10 nummaran Nicolás Giménez (24 yasinda) 8 nummaran Berat Ayberk Özdemir (22 yasinda) 6 nummaran Rodrigo Dourado (26 yasinda) kanata free Andrija Zivkovic (24 yasinda) ve Burak Kapacak yedek (20 yasinda) sagbek

Kevin Strootman, Olympique Marseille'deki büyük bir temizliğin bir parçası.
L'Équipe'ye haberine göre Marsilya, Strootman'ın transferini serbest bırakmaya istekli.

Free bir Strooman bizim ligde is yapar gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt