Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Acil yardiran pırpır bir orta saha aranıyor. Ileri geri pas yapıp set oyunuyla yine kanser oluruz

vedat kadar bizim ligte şişirilen forvet görmedım

bu adam golcü degil ,yardımcı forvet ıcın neden bu cılgınlık ?

gecen sezon kac macını izledım en iyi yaptıgı şey top indirmek ve önde baskı yanı elmander tarzı

sanırsın uçanı kaçanı atan bir forvet

sörlot bu herifi 5e katlar vedat sadece medyanın şişirmesi bizim taraftarda kendisini lewa zannediyor
Bizim takımda olsa falcaonun yanında mükemmel olurdu yalnız. 4-1-4-1 veya 4-4-2ye dönerdik direk

vedat kadar bizim ligte şişirilen forvet görmedım

bu adam golcü degil ,yardımcı forvet ıcın neden bu cılgınlık ?

gecen sezon kac macını izledım en iyi yaptıgı şey top indirmek ve önde baskı yanı elmander tarzı

sanırsın uçanı kaçanı atan bir forvet

sörlot bu herifi 5e katlar vedat sadece medyanın şişirmesi bizim taraftarda kendisini lewa zannediyor

Mesele gol atmaksa Burak yılmaz, diagne 3 tane vedatı üst üste koyar. Santrafor dediğin Sörloth veya sakatım ayağı çekmeyen falcao gibi olur.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Stefan J. ile birlikte Markus H.'yi de alalım. 2 > 0
Norveç milli takımı ile 54 maç oynayan herif boş çıkmaz. Geçen sene ayrılmak istediği istediği için sadece 4 maç oynatmışlar ama idare edeceğiz artık.
3. orta sahayı satışların durumuna göre yaparız. Elimize para geçerse paraya kıyıp bi scout transferi yaparız.
Olmadı bi zahmet en kötü birisini kiralayalım artık.

renktaş bunlar hiç transfer falan yapmasıınlar.
Söylediğin isimler bizim kadro yapısına uygun değil.Geçen seneden farklı olmaz.Kağnı gibi adamları dolduracağız.Geçen seneden hiç mi ders alınmaz.

Ben şikecilerin daha iyi transferler yapmasını beklerdim.Herkesin aksine bence en iyi transferleri gökhan ve canerdir.Diğerleri ne vereceği belirsiz adamlar.
Tabiki bu işler belli olmaz.Bir bakmışsın İyi bir takım olmuşsun en büüyük favori olursun.

Galatasaraya transfer yapmakla fenere transfer yapmak bir değil.Eminim atıyorum ali koç Galatasarayın başında olup böyle bir revizyon yapılsa çok daha kaliteli isimleri getirebilirdi.
Böyle bir farkı kullanamıyor bizim beceriksizler.

Fatih Terimin arkasında duran bir yönetim vardı ama ve en önemlisi sosyal medya yoktu.O 4 - 0 kaybettiğimiz Fener maçını şimdi kaybetse Terimi kovarlardı taraftar baskısından.Erolun hiç kredisi yok.
Koç mecbur duracak arkasında. Erol o kadar kötü bir td değil. Alanya ile göstere göstere büyükleri tokatladı.

Fenerbahçe ayağa top bekleyen oyunculardan kurulu takım yaptı, ribaund toplayacak, sahipsiz top alacak, ön alan presi yapabilecek veyahut rakipten top kapabilecek oyuncuları yok tek Ozan var ama onu da ıskartaya çıkarmışlar. Dün gördüm 100 kilo olmuş Ozan e tabi yerine 3 tane orta saha alırsan o da salar.
Gustavo-Sosa-Guilino-Mert Hakan ile oluşacak her türlü kombinasyonda FB, Anadolu deplasmanlarında perişan olur.

Kaldı ki hücum elemanları çok kalitesiz yani geçen yıldan iyi değiller.

Foruma hiç girmemiş yeni üye olan bir Galatasaraylı bugün girse yanlış yere mi geldik diye düşünür. Nedir bu şikecileri övme sevdası yeter be kuşsanız gidin çöplüğünüzde ötün, yıllardır naptılarda şimdi napacaklar. Biraz kendinize gelin ya

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Akşam bir yayında Cabezas mevzusunu dinledim.Oyuncu ile hiç alakamız olmamış.Baya menajerler yönetime baskı kurup sakat adamı 3 sene çakmaya çalışmışlar.

iyi degilse niye zam yaptın. iyiyse niye kadro dısı bıraktın. oynamayan adamın degeri nasıl artacak oturdugu yerden. bitcoin mi bu.

Yahuu renktaş hala neyi savunuyorsunuz Allah aşkına.

yapılan zammı beceriksiz , çapsız yöneticilere soracaksın.
adama yeterince süre verildi.Yetersiz olduğu anlaşıldı.Hatta geç bile anlaşıldı..Efendi olduğu için senelerdir takımda.

hala yeterli süre verilmedi diyorsun..
daha ne kadar oynaması lazım yeterliliğini anlamak için.

Fenerbahçe ayağa top bekleyen oyunculardan kurulu takım yaptı, ribaund toplayacak, sahipsiz top alacak, ön alan presi yapabilecek veyahut rakipten top kapabilecek oyuncuları yok tek Ozan var ama onu da ıskartaya çıkarmışlar. Dün gördüm 100 kilo olmuş Ozan e tabi yerine 3 tane orta saha alırsan o da salar.
Gustavo-Sosa-Guilino-Mert Hakan ile oluşacak her türlü kombinasyonda FB, Anadolu deplasmanlarında perişan olur.

Kaldı ki hücum elemanları çok kalitesiz yani geçen yıldan iyi değiller.
Fenerin bu seneki oyun planı alanyayla aynı olacak. Topu rakibe verip hata kollayacak. Aldıkları topçuların hiçbiri rakibe oyununu kabullendirecek tipte değil. Kağıt üzerinde kaliteli duruyor ama sahada sıçıp sıvar bu takım özellikle deplasmanda

Galatasaray'ın Beşiktaş’a teklifi; Dorukhan Toköz'e karşılık Martin Linnes ve Ryan Babel. (Hürriyet)

Fb nin nesini beğenmiyorsunuz? Bir tane Gustavo ayarında ortasaha gösterin bizim takımda. Kaldı ki Gustavo yu beğenmem. Takımının ortası yok! Ne şekilde +50 maç yapacaksın?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt