Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.767
- 101.937
- 5.238
Acun ve Şahenk, Koç gibi mal değil.Fenere bir halt olmaz.Acun var Ferit Şahenk var Ulkerler var. Adamların zengini çok.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Acun ve Şahenk, Koç gibi mal değil.Fenere bir halt olmaz.Acun var Ferit Şahenk var Ulkerler var. Adamların zengini çok.
Özledik taklalarını
Stefan Johansen
Daler Kuzyaev
Markus HenriksenAllah biliyor ya Galatasarayı gs diye yazanlara uyuz oluyorumkabul edelim fb>gs
sen kimsin ya 2 maç izlememişindirStefan Johansen
Daler Kuzyaev
Markus Henriksen
gündeme gelmiş orta saha için
Johansen müthiş oyuncu kiralamaya çalışıyoruz onu. Olursa harika olacak.
Kuzyaev ve Henriksen bonservissiz isimler ama ikiside gerçekten iyi oyuncular özellikle Kuzyaeve kefilim, Henriksen biraz ağırdır ama iyidir. Ortak özellikleri lider nitelikli ve savaşçı oyuncular olmaları.Ekli dosyayı görüntüle 91236
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Allah biliyor ya Galatasarayı gs diye yazanlara uyuz oluyorum
Evet haklısın fb Giresunspor dan burun farkı ile büyük. Çünkü biz gs değiliz anlı şanlı Galatasaraykabul edelim fb>gs
sen kimsin ya 2 maç izlememişindir
Niye? Allah a şirk mi koşuyor?Allah biliyor ya Galatasarayı gs diye yazanlara uyuz oluyorum
Evet haklısın fb Giresunspor dan burun farkı ile büyük. Çünkü biz gs değiliz anlı şanlı Galatasaray❤ ız.
Galatasaraylı adam hele febe ile Galatasarayı karşılaştırırken Galatasaraya gs demez.Ben demem diyenede uyuz oluyorum.Bu kadar basit.Niye? Allah a şirk mi koşuyor?
sen yenisin galiba o devri kapattı terimHoca seni kadroda dusunmuyorum dese belhanda 1sn durmaz
Kimsenin kabullenemedigi gercek
"Hoca belhandayi tutuyor"