- 1 Ağustos 2014
- 63.838
- 75.048
- 4.338
Böyle durumlarda hukuki yollara başvurabilmemiz gerekir sankiBu iş Elano olayına döner. Elano'da böyle para beklerken takas yoluyla transfer olmuştu sanırım biz de havaya bakıp durmuştuk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Böyle durumlarda hukuki yollara başvurabilmemiz gerekir sankiBu iş Elano olayına döner. Elano'da böyle para beklerken takas yoluyla transfer olmuştu sanırım biz de havaya bakıp durmuştuk
cengiz RTE ile görüştükten sonra transfer çalışmaları durduTransfer yapılmaması için yukarıdan mesaj geldi gibisinden bir sözlük entry'si vardı.
Ben inanmaya başladım artık.
Art niyetlilik bunların yaptığı .
bu kuzyaev merkez orta sahadan çok kanattan içeri kateden birine benziyorLerma
Johansen-Kuzyaev
ortasahası bizi uefada şampiyonluğa taşır
Johansen ancak 8 numara için iyi bir yedek olur. Adam statik durarak oynuyor. Seri'ye sövüyordunuz Seri'den daha yavaş adamın anasından girip dayısından çıkarsınız
Her arayan bulamaz ama bulanlar hep arayanlardır.her arayan bulamaz ama arayanlar bulanlardır
Takilmiyoruzbilen biri söyleyebilir mi ? şimdi bizde yaklaşık 1.3 milyon euroluk bir bütçe var değil mi? Mesala lernaya 500 bin uero kiralama + 5 milyon euro mecburi satın alma bedeli şeklinde ,diğer oyuncularada bu şekilde teklif yaparsak finansal fairplaye takılıyor muyuz ?
Halili alip yunusu verecek vizyon var Fatih TerimdeGöztepe, Yunus Akgün'ü kiralamak için teklifte bulundu. Göztepe Başkanı Mehmet Sepil, Fatih Terim'in kararını bekliyor. (DHA)
bilen biri söyleyebilir mi ? şimdi bizde yaklaşık 1.3 milyon euroluk bir bütçe var değil mi? Mesala lernaya 500 bin uero kiralama + 5 milyon euro mecburi satın alma bedeli şeklinde ,diğer oyuncularada bu şekilde teklif yaparsak finansal fairplaye takılıyor muyuz ?
butun cesurlar kazanmaz ama kazananlar cesurlardirHer arayan bulamaz ama bulanlar hep arayanlardır.
o zaman neden öyle birşey denemiyor yönetimTakilmiyoruz
Koyun sözleşmesine en az 10 maçta oynama şartı, kiralayacaksak da öyle kiralayalımGöztepe, Yunus Akgün'ü kiralamak için teklifte bulundu. Göztepe Başkanı Mehmet Sepil, Fatih Terim'in kararını bekliyor. (DHA)
aga beni salHer arayan bulamaz ama bulanlar hep arayanlardır.